Het Rietveld Theater krijgt een nieuwe tribune!

DELFT - Het Rietveld Theater ging deze week een spannende week tegemoet. Het theater had namelijk alleen nog deze dagen om geld op te halen voor een nieuwe tribune voordat de voordekunst-campagne afloopt. Indien het benodigde bedrag niet zou worden behaald, zou al het geld worden teruggestort naar de donateurs. Het nagelbijten is inmiddels voorbij, want de crowdfundingsactie heeft meer dan het streefbedrag van 40.000 euro opgeleverd!

Het theater biedt een interessant podium voor aanstormend talent en kleine-zaal-artiesten, dat een breed publiek laat kennismaken met innovatieve, experimentele en kleinschalige podiumkunsten. In een groeiende stad als Delft is hier steeds meer behoefte aan. Gelukkig denkt de gemeente er ook zo over en komt er een grootse verbouwing. Het theater in de Delftse binnenstad transformeert van een oude-school-met-theaterfunctie naar een volwaardig Huis voor Podiumkunsten. Publiek en artiesten kunnen een algehele upgrade en meer gebruikersgemak verwachten. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe tribune bij, zodat bezoekers straks comfortabel wegzakken in hun theater- of concertbeleving. De crowdfundingsactie die hiervoor is opgestart is inmiddels geslaagd. 

Op het moment van schrijven hebben 467 mensen gedoneerd en hebben ze 43.060 euro opgehaald. Een prachtig bedrag, waar ze bij het Rietveld Theater super dankbaar voor zijn!

Meer berichten
 
CustomHtml_1