Autobedrijf Harnaschpoort staat weer klaar voor een vakantiecheck
Autobedrijf Harnaschpoort staat weer klaar voor een vakantiecheck

Autobedrijf Harnaschpoort raadt vakantiecheck aan

Algemeen

DEN HOORN- Met de zomervakantie in het vizier raadt Ron Stampraad van Autobedrijf Harnaschpoort aan om de auto aan een vakantiecheck te onderwerpen. Vooral met het oog op de voorspelde Corona golf is het volgens hem raadzaam de airco goed te laten reinigen en desinfecteren.

“Het beschermt tegen de verspreiding van virussen en bacteriën en garandeert voor 99,99 procent virus eliminatie. We hebben daar een speciaal ultrasoon apparaat voor, die dit in een kwartier realiseert”, aldus de eigenaar van het sinds 2009 bestaande autobedrijf, dat werkt met de modernste apparatuur en gereedschap. 

Tevreden klanten
De zaak heeft al een 12 1/2-jarig jubileum gevierd en loopt goed. Dat komt tot uiting in de positieve klanten reviews. “Top bedrijf. Kan er altijd terecht, ook voor APK en airco. Ron, ga zo door”, en “Veel kennis van alle auto’s en weet veel oplossingen voor iedereen” zijn hier voorbeelden van. Services van het bedrijf zijn APK zonder afspraak en klaar terwijl u wacht, reparatie en kosten altijd in overleg, vrijblijvende prijsopgave, onderhoud en scherp geprijsde occasions in het lagere segment. Een extra service is dat gebruik kan worden gemaakt van een taxi van het bedrijf ACS Taxi, als men vervangend vervoer nodig heeft tijdens het wachten bij een APK-keuring. Ook kan in overleg een leenauto worden geregeld. Beide opties brengen wel kosten met zich mee.

Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.30 uur staat het vierkoppige team voor u klaar aan de Vrij-Harnasch 66.