<p>&nbsp;De innovatieve en dynamische zaak is uitgerust met de modernste apparatuur en gereedschap.</p>

 De innovatieve en dynamische zaak is uitgerust met de modernste apparatuur en gereedschap.

Autobedrijf Harnaschpoort is dé autospecialist!

DEN HOORN - Autobedrijf Harnaschpoort is in Den Hoorn en omstreken een welbekende naam en de specialist in auto’s.

Sinds maart 2009 is het autobedrijf gevestigd in Den Hoorn. De innovatieve en dynamische zaak is uitgerust met de modernste apparatuur en gereedschap. Voor vrijwel iedere werkzaamheid is het mogelijk om in overleg langs te komen bij Harnaschpoort voor een reparatie. Tevens kan er in overleg gebruik gemaakt worden van een leenauto. Voor een nieuwe APK kunt u zonder afspraak langsrijden. Verder beschikt de zaak regelmatig over interessante en scherp geprijsde occasions. Deze auto’s worden gecontroleerd op gebreken en indien nodig met een nieuwe APK geleverd. 

Winter
Het is november, de winter komt dichterbij. Dit wil zeggen dat het een stuk gladder gaat worden op de weg. “Het is daarom binnenkort tijd om gebruik te maken van winterbanden”, vertelt Ron Strampraad van Harnaschpoort. “Daarnaast is het erg belangrijk om de auto te laten checken voor de winter. In dit seizoen is het handig om een goedwerkende airco hebben. Deze en andere onderdelen kunnen bij ons gecontroleerd worden. Zo kom je tijdens het rijden niet voor vervelende verrassingen te staan.”

Maatregelen
Naast auto’s en onderdelen kan de klant hier terecht voor desinfectiemiddelen. “Tegenwoordig bieden wij reinigingssystemen aan om te auto te kunnen desinfecteren in verband met het coronavirus.”

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.autoharnasch.nl
015-2123968

Meer berichten
 
CustomHtml_1