P.M. van der Ende Installatiebedrijf zoekt versterking
P.M. van der Ende Installatiebedrijf zoekt versterking

P.M. van der Ende Installatiebedrijf zoekt personeel

SCHIPLUIDEN- Het gaat goed met P.M. van der Ende Installatiebedrijf. Zeker op het gebied van verduurzaming, waar het bedrijf zich al meer dan tien jaar mee bezig houdt. Omdat zich hierin steeds meer werk aandient, is men op zoek naar nieuwe krachten, die het nu zevenkoppige team willen versterken en de uitdagingen van verduurzaming willen aangaan. Zaterdag 2 juli houdt het bedrijf aan de Zouteveenseweg 15f van 11 tot 14 uur een open dag voor nieuw personeel.

“Leeftijd is niet belangrijk, en ook niet of je man of vrouw bent”, aldus eigenaar Peet van der Ende. “55-plussers zien wij ook graag langskomen. Het maakt niet uit welke ervaring je hebt in deze branche, in de verduurzamingssfeer krijg je toch een eigen opleiding. Op de open dag zijn wij aanwezig met koffie en een broodje om te praten met mensen die meer uitdaging in hun vak zoeken of het niet meer zo naar hun zin hebben bij hun huidige werkgever. Dus zoek je een gave baan als monteur, elektramonteur, Koelmonteur, cv monteur of service monteur, schroom dan niet om langs te komen die dag”. 

Zonder gas
Verduurzamen is een hot item geworden. Bij P.M. van der Ende Installatiebedrijf plaatst men zonnepanelen/collectoren, warmtepompen, energiezuinige apparaten en elektrische kookfornuizen. De woning kan zelfs geheel energie neutraal worden gemaakt. “Ieder huishouden is anders en doet het op z’n eigen manier”, aldus Peet. “Als je al een beetje op weg bent met isoleren en dubbel glas doen wij de rest. Je kunt van het gas af is bij ons de optie”.    

Rianne Dekker
Meer berichten
 
CustomHtml_1