<p>Voor zonnepanelen bent u bij Van der Ende aan het juiste adres</p>

Voor zonnepanelen bent u bij Van der Ende aan het juiste adres

(Foto: )

Van der Ende installatiebedrijf: van installatiewerk tot duurzame energie

DELFT - Bij P.M. van der Ende Installatiebedrijf kunt u terecht voor de aanleg van leidingen, elektra en verlichting en installatie van cv’s en gasinstallaties. Daarnaast houdt het bedrijf zich de laatste jaren steeds meer bezig met duurzame energie.

“Zo kunnen wij er voor zorgen dat u uw eigen warmte kunt opwekken met zonnecollectoren en uw eigen stroom kunt opwekken met zonnepanelen”, vertelt Paul van der Ende. “Wij kunnen voor u energiebesparingen realiseren met een warmtepomp, vloerverwarming, energiezuinige apparaten, goede isolatie en een elektrisch kookfornuis. We zorgen er met Domotica voor dat u de temperatuur in uw huis op afstand kunt regelen. Als het even kan maken we uw woning zelfs energieneutraal. Wij berekenen graag hoeveel u met deze duurzame aanpassingen jaarlijks bespaart en in hoeveel tijd u uw investering terugverdient.”

Vacature
Bij Van der Ende Installatiebedrijf zijn ze momenteel op zoek naar een ervaren installateur en elektricien. “We zijn op zoek naar iemand met twee rechterhanden en gevoel en passie voor techniek. Iemand die leuk met klanten om kan gaan, flexibel is, kennis heeft van duurzame techniek en ervaring heeft met loodgieterswerk. Het liefst iemand die al een jaar of tien in het vak zit, zodat wij weten dat wij op onze nieuwe werknemer kunnen bouwen.”

Bel 015-3801020 voor een afspraak, stuur een e-mail naar info@pmvanderende.nl of kijk op www.pmvanderende.nl voor meer informatie over de werkzaamheden én de vacature.

Meer berichten