Afbeelding

Dagbesteding voor ouderen met dementie

Algemeen

Midden in het groene hart van Midden-Delfland biedt boerderij Weidelicht kleinschalig dagopvang voor ouderen met dementie. Een warme, veilige en liefdevolle plek waar wij de gasten en hun mantelzorgers met open armen ontvangen. 

De gasten en mantelzorgers laten we in een huiselijke en ongedwongen sfeer mee genieten van onze heerlijke, prachtige en unieke locatie. 

Wanneer u ‘s morgens binnenkomt komt de geur van vers gebak u tegemoet, verse koffie staat klaar en op de achtergrond klinkt zacht muziek. Wij zijn heel blij als iemand achter de piano plaatsneemt om muziek te maken. Vanuit een luie stoel kunt u wegdoezelen en mijmerend over het land uitkijken. In de keuken bereiden wij een heerlijke warme driegangenmaaltijd voor de lunch. 

Wandelend door de tuin kunt u genieten van de scharrelende kippen, de pony’s, ezels, hond en katten op het erf en de prachtige omgeving. Als het weer het toelaat fietsen we met de duo-fiets door de polder en zijn zo veel als mogelijk buiten. 

Een dag op Boerderij Weidelicht voelt als een ‘dagje uit’. We ontvangen u met open armen op onze boerderij aan de Oostveenseweg 7 in Schipluiden.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0613903121 of mailen naar info@boerderijweidelicht.nl.. Kijk ook eens op www.boerderijweidelicht.nl