Het team van Boerderij Weidelicht
Het team van Boerderij Weidelicht

Een warme, veilige en liefdevolle plek

Algemeen

SCHIPLUIDEN - Midden in het groene hart van Midden-Delfland biedt Boerderij Weidelicht kleinschalige dagopvang voor ouderen met dementie. Een warme, veilige en liefdevolle plek waar wij de gasten en hun mantelzorgers met open armen ontvangen.  Wij dragen zorg om te ontzorgen, door de gasten en mantelzorgers in een huiselijke en ongedwongen sfeer mee te laten genieten van onze heerlijke, prachtige en unieke locatie.

Bomen kleuren oranje, blaadjes vallen van de bomen en dagen worden korter. Bij Boerderij Weidelicht spelen ze goed in op de knusse herfstdagen. Wanneer u ‘s morgens binnenkomt komt de geur van vers gebak u tegemoet, verse koffie staat klaar en op de achtergrond klinkt zacht muziek. De gelegenheid is er om muziek te maken, te schilderen, tekenen, handwerken of een spelletje te spelen. Het hout wordt verzameld om heerlijk rustig te kunnen toeven voor de open haard. Vanuit een luie stoel kunt u wegdoezelen en mijmerend over het land uitkijken. In de keuken bereiden wij een heerlijke warme driegangenmaaltijd voor de lunch. Wandelend door de tuin kunt u genieten van de scharrelende kippen, de pony’s, ezel, hond en katten op het erf en de prachtige omgeving. Als het weer het toe laat fietsen we met de duo-fiets door de polder en zijn zo veel mogelijk buiten. Een dag op Boerderij Weidelicht voelt als een ‘dagje uit’. We ontvangen u met open armen, liefde, warmte en zorg.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0613 903121 of mailen naar info@boerderijweidelicht.nl. Boerderij Weidelicht, Oostveenseweg 7, 2636 EC Schipluiden, www.boerderijweidelicht.nl

!