DCSV, de club waar schaken ook nog gezellig is. (Foto: PR)
DCSV, de club waar schaken ook nog gezellig is. (Foto: PR)

Schaaktoernooi bij DSCV

Algemeen

DELFT – De schaakvereniging DCSV houdt op vrijdag 13 mei a.s. een schaaktoernooi en staat open voor leden en niet-leden. In het bijzonder zijn de huisschakers en internetschakers van harte welkom. Voor clubschakers geldt de beperking dat ze dienen te spelen in de onderbond.

Men speelt op die avond vier partijen met een bedenktijd van 15 minuten per persoon. Het begint om 20.00 uur en aan deelname zijn geen inschrijfkosten verbonden.

Tweede speelavond
Dit is de tweede speelavond. Na de eerste speelavond in maart staat Thijs Blackstone aan de leiding met 4 uit 4 (100%), gevolgd door Bas Volkers, Bas Tijburg en Chinmay Pathak (allen 2 uit 2 met 100%), Gonenc Kamisli, Michael Middelkoop en Luka Ekart (allen 3 uit 4 met 100%). Men hoeft niet aan elke ronde mee te doen. Om in aanmerking te komen voor een (hoofd)prijs dienen er wel vijf ronden te zijn gespeeld.

Nieuwe leden gezocht
Op dit moment heeft de schaakclub 11 leden (allen spelen mee in de interne competitie)en is door middel van het aangekondigde toernooi op zoek naar nieuwe leden. Het eerste achttal speelt in de tweede klasse van de Haagse Schaakbond.

DCSV speelt in principe om de twee weken op de vrijdagavond in Buurthuis Het Voorhof, Herman Gorterhof 165 te Delft.

De eerstvolgende speelavonden zijn op 20 mei en op 3 juni.

Schaakclub DSCV speelt gemiddeld 1 keer in de twee weken (let op de agenda!) op de vrijdagavond vanaf 20:00 uur op ons nieuwe adres in buurthuis Het Voorhof (Herman Gorterhof 165, Delft). Voor meer informatie over de vereniging kunt u terecht op www.dcsv.info of bij de voorzitter Rens ter Veen, tel (015)2610137.