Schaak, en mat... (Foto: Wikimedia/Alan Light)
Schaak, en mat... (Foto: Wikimedia/Alan Light)

Schaaktoernooi DCSV

sport

Delft – De schaakvereniging DCSV houdt op vrijdag 23 maart a.s. een schaaktoernooi en staat open voor leden en niet-leden. In het bijzonder zijn de huisschakers en internetschakers van harte welkom. Voor clubschakers geldt de beperking dat ze dienen te spelen in de onderbond.

Men speelt op die avond vier partijen met een bedenktijd van 20 minuten per persoon. Het begint om 20.00 uur en aan deelname zijn geen inschrijfkosten verbonden. Dit is de tweede speelavond, na de eerste speelavond in november staan Leon van Eendenburg en Robert Boermans aan de leiding met 3,5 uit 4, gevolgd door Fedde Stegenga en Marc Jager, beiden met 2,5 uit 4. Men hoeft niet aan elke ronde mee te doen. Om in aanmerking te komen voor een prijs dienen er wel vijf ronden te zijn gespeeld. Op dit moment heeft de schaakclub 13 leden en is door middel van het aangekondigde toernooi op zoek naar nieuwe leden. Het eerste achttal speelt in de derde klasse van de Haagse Schaakbond.

Speelavonden
DCSV speelt in principe om de twee weken op de vrijdagavond in de Hofkerk, Cort v.d. Lindenstraat 1 te Delft. De eerstvolgende speelavonden zijn op 6 en 20 april. Voor de overige speelavonden in de maand mei: zie de website www.dcsv.info.

Meer informatie
Voor meer informatie over de vereniging kunt u terecht op www.dcsv.info of bij de voorzitter Rens ter Veen, tel (015)2610137.