Marc Zeelenberg, bouwer van de vierde generatie. (Foto: EVE)
Marc Zeelenberg, bouwer van de vierde generatie. (Foto: EVE)

Vier generaties met bouwgevoel

Algemeen

DELFT - “Mijn vaders opa begon ruim 114 jaar geleden dit bedrijf”, aldus Marc Zeelenberg, zelf is hij dus alweer de vierde generatie. 

In die 114 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf voor restauratie, renovatie, verbouw en onderhoud. Het complete pakket dus. “Daarvan is restauratie wel het mooiste werk”, vindt Marc. “Werken aan en in historische panden vraagt om kennis van regelgeving en specifieke expertise”, legt hij uit. “Momenteel is isoleren uiteraard een hot item, met name in de wat oudere panden. Maar met het oog op de vochthuishouding en ventilatie is daar ook de juiste know-how voor nodig.” 

Gevoel
Het zijn deze en andere bouwkundige oplossingen die maken dat Bouwbedrijf Zeelenberg de juiste partner is als het om restaureren, renoveren of verbouwen gaat. Maar de belangrijkste eigenschap die ze meenemen? “Dat is het gevoel voor bouwen”, zegt Marc. “Daar kiezen we onze mensen op uit. En dat geven we als erkend leerbedrijf ook onze leerlingen mee. Want als familiebedrijf beseffen we als geen ander dat goed werk van generatie op generatie moet worden overgedragen.”
Meer weten? Kijk op www.bouwbedrijf-zeelenberg.nl.