Withlof brengt improvisatietheater in de buitenlucht.
Withlof brengt improvisatietheater in de buitenlucht.

Improvisatietheater in Klein Delfgauw

Algemeen

DELFGAUW - Withlof – vrij vertaald: mét liefde – is een improvisatietheatergezelschap uit Delft. Zij brengen mét liefde theater zonder vooraf bepaald script.

Zondag 30 augustus 2020 om 13.00 uur speelt Withlof op Buitengoed de Uylenburg in Delfgauw op uitnodiging van Stichting de Tent!
"Daar staan we onder een tentdoek, waar de wind pardoes onderdoor waait, weer met een wervelende Withlofshow. Improvisatietheater zoals je van ons gewend bent en dan ook nog met zonder mondkapjes!
Met input van het publiek en ter plekke geïmproviseerd verrassen we al jaren het publiek in Delft en omstreken.”
Stichting de Tent is het culturele pop-up podium van Delft. Muziek, theater en film moet ook in tijden van crisis een bijzondere en leuke ervaring zijn! Kaarten zijn verkrijgbaar met of zonder eten voorafgaand aan het optreden.

Programma zondag 30 augustus
11.00 uur inloop
12.00 uur brunch (optioneel)
13.00 uur Withlof Improvisatietheater Delft (ca. 2x45 min + pauze)
15.00 uur einde

Rietveldtheater
Withlof gaat voor een uitverkocht optreden in het Rietveld Theater op zaterdag 26 september om 20.30 uur. "Er zijn slechts 30 kaartjes beschikbaar voor ons eerste indoor optreden deze zomer! Wacht dus niet te lang! Op gepaste afstand van ons publiek deze keer gaan we op volle toeren er tegenaan. Wat je van ons kunt verwachten zijn korte inspirerende scènes waarbij we jouw input weer nodig hebben om ons optimaal te kunnen geven. Erna gaan we over tot meer verhalende scènes die de spelers ook ter plekke improviseren. Het is weer als vanouds maar dan beter.
zaterdag 26 september 2020
Rietveld 49, Delft
Aanvang 20.30 uur

!