Selectie SV Den Hoorn neemt speciale video op (foto: GR Fotografie)
Selectie SV Den Hoorn neemt speciale video op (foto: GR Fotografie)

SV Den Hoorn ondersteunt lokale ondernemers

Algemeen

DEN HOORN - Ondanks dat het een moeilijke en onzekere tijd is, komen mensen dichter bij elkaar en zetten steeds meer mensen alles op alles om elkaar een hart onder de riem te steken, te helpen waar nodig en hun waardering en dank uit te spreken. Zo ook voetbalclub SV Den Hoorn. De club heeft in een video een oproep gedaan om alle lokale ondernemers in het dorp te ondersteunen. Een mooi gebaar!

Ook voetbalclub SV Den Hoorn voelt de maatregelen van de coronacrisis en heeft haar deuren moeten sluiten. Dit neemt echter niet weg dat saamhorigheid van de club groter is dan ooit is, sterker nog, de club omarmt elkaar en degene die alles voor hen mogelijk maken: de lokale ondernemers.

Bijzondere boodschap
In een oproep van de club luidt: 'Wees loyaal, doe uw boodschappen lokaal'. Het doel van de club is om te benadrukken dat vele activiteiten die de vereniging organiseert grotendeels te danken zijn aan de lokale ondernemers. Hun waardering en dank spreken zij uit in een video waaraan alle selectiespelers van de zondag-eersteklasser hebben meegewerkt. In deze bijzondere video steken zij de sponsoren en de ondernemers een hart onder de riem in deze moeilijke tijden. Mooie woorden en een nog mooiere gedachte.

Applaus
Een opmerkelijke zin sluit het één minuut durende filmpje af: "Normaal gesproken klappen jullie voor ons, nu klappen wij voor jullie", waarna de selectiespelers massaal applaudisseren. Beleef het zelf op het YouTube-kanaal van SV Den Hoorn genaamd SV Den Hoorn_1.

In verband met het corornavirus is nog niet bekend wanneer de voetbalclub weer open zal gaan.