Purple Rockz
Purple Rockz

Livemuziek in Delft!

Algemeen

DELFT - Komend weekend, zaterdag 16 november en zondag 17 november, valt er weer genoeg te beleven in Delft op het gebied van livemuziek. Wie er optreden en waar, dat lees je hier! 

Purple Rockz
Smeuïge, vlammende gitaarpartijen, pompende bassen, zwevende Hammond tapijten gedreven door een bonkend drumhart. En daar overheen vocalen met een randje schuurpapier! Dat is de muziek waarmee de bandleden zijn opgegroeid en ze zijn die muziek hun hele leven trouw zijn gebleven. Purple Rockz doet dan ook niets liever dan een publiek van jong tot oud te laten voelen dat hun favorieten onsterfelijk zijn. De nadruk ligt op de 70's en 80's, maar muzikale uitstapjes verder terug én naar recentere periodes doen je beseffen dat muziek met gevoel en ballen tijdloos is en tomeloze energie geeft. Dat heerlijke paarse rock gevoel. Ga met ze mee in 50 jaar muziekhistorie!  Dit kan zaterdag 16 november na 22.00 uur bij de V, Voorstraat Delft.

FelDt
Draai Delft wat heen en weer en je krijgt felDt. Een mengelmoes van gestructureerde klanken en stemmen die leiden tot herkenbaar muziekwerk van vaak gangbare maar prettig in het gehoor liggende bekende songs.
De band felDt uit Delft is een semi-akoestische 4-mansformatie. Met gitaren, trompet, banjo, viool, mondharmonica en veel samenzang worden covers van minder bekende liedjes op eigenzinnige wijze vertolkt. FelDt speelt in de Wijnhaven Delft op zondag 17 november vanaf 15.30 uur. Gratis toegankelijk.