<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Hans de Leeuw met een aantal mensen van zijn team: "U kunt nu nog sneller sparen voor pannen!"
Hans de Leeuw met een aantal mensen van zijn team: "U kunt nu nog sneller sparen voor pannen!" (Foto: )

Nieuwe indeling, nieuwe producten, vertrouwde buurtsuper

Wie Jumbo Tanthof aan de Dasstraat binnenloopt merkt het meteen. Er is iets veranderd: de groente- en broodafdeling zijn ruimer en overzichtelijker, en hé, er zijn allerlei nieuwe producten bij gekomen.

"Klopt, vertelt Hans van Leeuwen, eigenaar van Jumbo Tanthof. "In oktober zijn we twee dagen dicht geweest om de winkel opnieuw in te delen. De vleeswaren- en kaasafdeling is verplaatst. Daardoor heeft de versafdeling nu ruimere gangpaden en is het allemaal veel overzichtelijker geworden." Dat verplaatsen van afdelingen is meer werk dan zomaar een paar koelinstallaties verschuiven, zo benadrukt Hans. "Het betekende dat de vloeren open gebroken moesten worden, stukken riolering en leidingen moesten worden verlegd. Het was best een grote operatie." Maar de moeite waard, zo krijgt de supermarktmanager te horen: "Ons personeel merkt dat het makkelijker werkt met het uitpakken en bijvullen, en de klanten vinden het prettig winkelen met wat meer ruimte om zich heen." En dat is belangrijk, want de klant moet zich thuis voelen bij Jumbo Tanthof: "We hebben tenslotte echt een buurtfunctie"

Bewuster kopen
Hans greep de gelegenheid aan om ook het assortiment aan te passen: meer groente en fruit, andere broodsoorten erbij, zoals de La Place broodlijn van Jumbo, en ook het uitgebreide assortiment vlees van Jumbo zelf is nu verkrijgbaar. "De koffielijn is uitgebreid, net als de dierenvoeding. Meer pasta's en maaltijdpakketten, minder cosmetica." Het past in een landelijke trend: "We zien dat de markt verandert. Mensen gaan steeds bewuster kopen. Minder vlees, meer vis en vegetarische producten. Minder frisdrank, meer water. Daar passen we ons assortiment natuurlijk op aan. Zo is ook het biologische assortiment uitgebreid, hebben we meer glutenvrije producten en fairtrade artikelen."

Feestdagen
Daarmee is Jumbo Tanthof weer helemaal 'up to date', aldus Hans van Leeuwen. "Mooi op tijd voor december." De komende weken organiseert Hans weer regelmatig proeverijen op de verschillende afdelingen, met het oog op de komende feestdagen. "En natuurlijk krijgen we hoog bezoek: op 30 november komt Sinterklaas naar de Dasstraat. Kinderen kunnen nu al in alle winkels een mooie kleurplaat ophalen, kleuren en op 30 november inleveren bij de Sint. Er zijn leuke prijzen voor de verschillende leeftijdscategorieën. En op 21 december komt de Kerstman."

En natuurlijk kun je ook bij Jumbo Tanthof nog tot 21 januari sparen voor de geweldige Masterchef pannen. Tot en met 17 november kan dat zelfs extra snel, want dan krijg je dubbele zegels bij je boodschappen. "De pannenactie is echt een succes", aldus Hans. "En terecht, het zijn schitterende pannen waar je lang plezier van hebt. Hiermee wordt het maken van het kerstdiner een feest op zichzelf!"


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>