Romantisch dineren tijdens Waterpop in Wateringen. (foto: PR)
Romantisch dineren tijdens Waterpop in Wateringen. (foto: PR)

Vrienden picknicken op Waterpop

Algemeen

REGIO - Waterpop krijgt geen subsidie en houdt dus al 42 jaar z´n eigen broek op. Door middel van sponsoren, de omzet op het festival, en door de Vrienden van Waterpop. De komende editie vindt plaats op 10 augustus…

Deze mensen dragen Waterpop in Wateringen een warm hart toe en maken het door middel van een jaarlijkse financiële bijdrage mogelijk dat het festival elk jaar weer georganiseerd kan worden.

Zeiken op Waterpop
In het verleden zijn er al meerdere ludieke acties geweest om ruchtbaarheid te geven aan de mogelijkheid om Vriend te worden van het Wateringse festival. Er werd al een romantisch 'Diner voor twee' verloot, waarbij de gelukkigen, met uitzicht over het veld, een heerlijk dinertje kregen voorgeschoteld. Ook kon je 'Zeiken op Waterpop' in een privé dixie. Hier hoorde een unieke sleutel bij, waardoor de gelukkige Vriend Van, niet in de rij hoefde voor een toiletbezoek.

Picknickmand
En dit jaar weer een nieuwe leuke actie. Er worden niet één, maar twee Waterpop picknickmanden weggegeven op zaterdag 10 augustus. Eén mand wordt verloot onder de bestaande Vrienden Van, en de tweede wordt verloot onder de nieuwe Vrienden, dus... tussen nu en 10 augustus Vriend worden van Waterpop.
Wil jij Vriend worden van Waterpop? Dan kun je je aanmelden op www.waterpop.nl. Daar vind je alle details over hoe je kans maakt op de picknickmand en hoe je vriendschap kunt verkrijgen.