Afbeelding

"We zijn nu nog beter zichtbaar in de wijk"

Algemeen

DELFT - Sociaal ondernemer Harmen van der Laan van KopieKoffie is blij met de nieuwe bestickering die Rodi Sign & Print onlangs voor hem maakte: "Nu zijn we nog zichtbaarder in de wijk."

Op 30 oktober vorig jaar opende KopieKoffie in de Buitenhof. "De leukste print- en koffiezaak van Delft", vindt Harmen. Je kunt er terecht om te printen, te scannen en te kopiëren. "We kunnen drukwerk aan tot A0, dus voor visitekaartjes tot grote banners kun je bij ons terecht. ." Daarnaast is KopieKoffie vooral ook bedoeld als plek van samenzijn en ontmoeting. Je kunt er komen flexwerken, een high tea met je vriendinnen houden of aanschuiven bij de schuif-maar-aan-lunch. "We willen een positieve bijdrage aan de buurt leveren", benadrukt Harmen. "Dat doen we door een ontmoetingsplek te zijn voor iedereen in de wijk. Daar hebben we onze prijzen ook op afgestemd. Daarnaast biedt KopieKoffie ook betaalde en onbetaalde werkplekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt."
Inmiddels weten steeds meer mensen uit de wijk KopieKoffie te vinden. "De afgelopen twee maanden hadden we een kwart meer bezoekers." Om nóg duidelijker te maken wat KopieKoffie te bieden heeft wendde Harmen zich tot Rodi Media Sign & Print voor het bestickeren van twee gevels. "Ik kende dit Delftse bedrijf al wel en had er een goed gevoel bij. Ze hanteren een scherpe prijs en ze kwamen op mij relaxt, professioneel over." Dat relaxte gevoel bleek terecht: "Toen op een gegeven moment bleek dat er een meetfoutje was gemaakt, deden de mannen van Rodi Media Sign & Print niet moeilijk, maar ze plaatsten de bestickering kosteloos opnieuw. Dat is dus prima service!" Nu is KopieKoffie dus vanaf twee kanten nog zichtbaarder in de wijk. Harmen hoopt dat de buurtbewoners zich daardoor extra uitgenodigd voelen om een keertje binnen te stappen: "Je bent welkom!"