<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Het Beweegdiploma is binnen voor deze Kangoeroes. (Foto's: Peter Monteny - Lynx Korfbal)
Het Beweegdiploma is binnen voor deze Kangoeroes. (Foto's: Peter Monteny - Lynx Korfbal)

Kampioenennieuws van Lynx: Kangoeroes behalen Beweegdiploma

YPENBURG - De kleuters van de Kangoeroe Klup uit Leidschenveen-Ypenburg hebben afgelopen zaterdag hun examen gehad voor het Beweegdiploma.

Na een seizoen lang de lessen van de kleutergym met veel plezier gevolgd te hebben, hebben de kinderen allemaal hun diploma kunnen behalen. Er waren drie A-diploma's, vier B-diploma's en drie C-diploma's.
Houdt uw kleuter ook van bewegen? Vanaf zaterdag 6 april traint de groep van 9.30 tot 10.30 uur op sportpark Boswijk in Ypenburg, aan de Laan van Kans.


Lynx E1 Kampioen

YPENBURG - Na een zeer spannende competitie wist Lynx E1 uit Leidschenveen-Ypenburg het kampioenschap te behalen.

Tot zaterdagochtend 9.00 uur konden er nog drie teams kampioen worden. ONDO uit 's-Gravenzande, KVS uit Scheveningen en Lynx zelf. Lynx mocht zichzelf bewijzen tegen KVS in sporthal de Blinkerd.
De thuiswedstrijd tegen KVS was reuze-spannend en eindigde zoals het een echte triller betaamt met 13-14. Helaas in het voordeel van de Scheveningers. Deze zaterdag vanaf 9.00 uur moest Lynx E1 winnen van het sterke KVS. Lynx startte de wedstrijd sterk, daarna kwam KVS terug. Al snel bleek echter dat Lynx duidelijk de sterkste was, toen het team uitliep naar 7-16 en de kampioensbeker mee terug naar huis kon nemen.
Ook de andere teams van Lynx kwamen zaterdag met punten naar huis. Lynx C1 won van Excelsior Delft en eindigde hiermee op een vijfde plaats. Lynx D1 won van TOP uit Sassenheim en eindigde ook als vijfde. Lynx E2 gaf een laatste sprintje tegen ONDO uit Maasland, waarmee een derde plaats verzekerd werd - Lynx F1 werd dit weekend zonder te spelen derde.
Wil jij ook graag het korfballen proberen? Vanaf 1 april traint de groep op maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur (6 tot 10 jaar) en 19.00 tot 20.00 uur (10 tot 14 jaar) op sportpark Boswijk in Ypenburg, aan de Laan van Kans.
Meer informatie over sporten bij Lynx vind je op www.lynx-korfbal.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>