Afbeelding

In memoriam Bram Kok

Algemeen

Ons bereikte het droeve bericht dat op dinsdag 26 maart                            

Bram Kok

Erelid en clubicoon van c.s. Vitesse Delft

op ruim 83-jarige leeftijd is overleden.

Jarenlang heeft Bram zich met hart en ziel ingezet voor zijn voetbalclub CSVD, later c.s. Vitesse Delft. Bram (Rikketikketik Hoi, Hoi, Hoi) was de drijvende kracht achter heel veel activiteiten. Hij organiseerde voetbaltoernooitjes voor jong en oud (denk aan de Kok Boys) en was altijd aanwezig bij de jeugdactiviteiten op sportpark Oudelaan, zowel op de woensdagmiddag als op de zaterdagochtend, en zorgde voor Sinterklaasfeesten, klaverjasdrives, viswedstrijden, indien mogelijk schaatswedstrijden en vele bingo's. En daarnaast zette hij, als hij dat nodig vond, regelmatig trainers en/of leiders even in het zonnetje. Kortom hij was voor een groot deel verantwoordelijk voor de belangrijke samenbindende sfeer binnen de club Vitesse Delft.

Altijd wist hij nog wat prijsjes te regelen, niets was hem te veel, en de club voer er wel bij. Met name door zijn  vriendelijke benadering van, nadrukkelijk, alle leden van Vitesse was hij één van de pijlers die de jeugdafdeling van de vereniging c.s.Vitesse Delft (CSVD) tot grote bloei wisten te brengen.

Alhoewel het duidelijk was dat Bram zijn krachten minder werden, was hij tot de afgelopen week vaak op het Sportpark Tanthof-Zuid aanwezig. We verliezen in Bram een erelid van grote klasse en we zullen hem, de animator van zoveel activiteiten en zoals hij het zelf noemde gezelligheid, niet vergeten.

In dankbaarheid voor zijn inzet gedenken wij hem en wensen zijn vrouw Rita, zijn kinderen en overige familieleden sterkte bij het dragen van dit verlies.

Bestuur c.s. Vitesse Delft