<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
De -heerlijk vrolijke - genomineerde foto in de categorie 'Family & Friends' (Foto: Jill Streefland)
De -heerlijk vrolijke - genomineerde foto in de categorie 'Family & Friends' (Foto: Jill Streefland) (Foto: Jill Streefland)

Jill Streefland genomineerd voor Bruidsfoto Award 2019

NOOTDORP - Onlangs zijn de nominaties bekendgemaakt van de prestigieuze verkiezing Bruidsfoto Award 2019.

Jill Streefland uit Nootdorp is genomineerd in twee categorieën: 'Family & Friends' en 'Bruid'. Uit ruim 1.200 inzendingen koos de jury 80 foto's die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2019. De BFA wordt dit jaar voor de 15e keer op rij georganiseerd door Bruid & Bruidegom Magazine. Het doel is om bruidsparen te inspireren en kennis te laten maken met professionele bruidsfotografie en -fotografen. In de 8 categorieën zijn telkens 10 foto's genomineerd. Alle genomineerde bruidsfoto's zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl .

Genomineerde foto's
De foto van de zingende bruidsmeisjes is genomen in grand café de Burcht in Leiden. "De meisjes waren een tikkeltje zenuwachtig om op te treden voor het bruidspaar Teun en Sofie, maar wat hadden ze een plezier! De lol straalt ervan af; kenmerkend voor deze fantastische dag. Dat is wat ik de bruidsparen graag wil geven; heerlijke momenten mooi gevangen op beeld, ik ben dan ook supertrots op deze nominatie!"

De foto van de mooie bruid met sluier (zie site) is gemaakt in Amsterdam, gewoon op straat in De Jordaan. "Marieke had zo'n ongelofelijk mooie bruidsjurk aan en geïnspireerd door een zwarte muur en het contrast met haar witte jurk fotografeerde ik dit moment. Ik leg graag schoonheid en sierlijke vormen vast en als het even kan met een knipoog. De persoon die onder de sluier door kijkt doet dat voor mij. Ook op deze nominatie ben ik heel trots."
Tot 4 mei 2019 kunnen aanstaande bruidsparen en belangstellenden hun stem uitbrengen op hun favoriete bruidsfoto's via www.bruidsfotoaward.nl. Eind mei 2019 worden de Award-winnaars bekendgemaakt. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook de titel Overall Winnaar 2019.

Ruud Stift

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>