<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Foto: Sandra Bol

Benefietavond voor Stichting Blezz

DELFT - Op zaterdag 15 december vindt een benefietavond van Stichting Blezz plaats in café Het Valkennest aan de Valkenboslaan in Den Haag.

Op deze avond zullen de Haagse volkszanger Marc Lapré en de Delftse Danique van der Plank voor het eerst hun single laten horen die speciaal voor de stichting is opgenomen. Daarnaast treden o.a. Leo Bozuwa, Lars de Graaf, Denise Fonville, Hans Evenboer en nog meer artiesten op. Er is ook een veiling en een leuke loterij waarbij superprijzen te winnen zijn. De opbrengst van dit alles komt ten goede van stichting Blezz.

Stichting Blezz
Danique: "U vraagt zich vast af waar stichting Blezz voor staat. In het kort: Stichting Blezz is opgezet voor het ondersteunen en het verlenen van financiële bijstand aan ouders bij de uitvaart van hun kind, met name voor overleden foetussen tot 24 weken en het zoveel mogelijk ontzorgen en begeleiden van ouders, onder meer door het regelen en accommoderen van crematies en/of begrafenissen.
De reden dat wij er vooral voor overleden foetussen zijn, ligt besloten in het feit dat de Nederlandse regering helaas niks in de wet heeft vastgelegd voor kindjes onder de 24 weken die overlijden, waardoor er helaas geen zorgverzekeringen en uitvaartpolissen worden uitgekeerd. Ons motto is dan ook: Omdat ook het allerkleinste sterretje een mooi afscheid verdient!

Benefietavond
Graag verwelkomen wij u op de benefietavond, zaterdag 15 december a.s. van 19.00 uur tot 24.00 uur, zodat wij er met u samen een gezellige avond van kunnen maken. Entree voor deze avond bedraagt 5,00 euro, die ook weer ten goede komt van de stichting."

Zie ook: www.blezz.me
Telefoon: 06-41052020.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vandaag zijn de Europese Parlementsverkiezingen 2019. Heeft u ook gestemd?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>