Afbeelding
Foto: Hein Athmer

WestCord Hotel Delft bestaat 10 jaar!

Algemeen

DELFT – Zaterdag 1 december 2018 bestaat WestCord Hotel Delft tien jaar. In 2009 werd Tulip Inn Delft overgenomen door WestCord Hotels. Het 10-jarig jubileum wordt gevierd met speciale activiteiten in de week van donderdag 29 november t/m vrijdag 7 december, waaronder de lancering van een eigen jubileumbier.

WestCord Hotel Delft is een samenwerkingsverband tussen WestCord Hotels en IKEA. Het hotel is ingericht door de designers van IKEA, met IKEA interieurstukken. Sinds 2009 zorgt WestCord Hotels voor de exploitatie van het hotel, voorheen van Golden Tulip. Toen de exploitatie te koop kwam, wilde IKEA zelf bepalen wie hiervoor in aanmerking kwam. Harry en Jennifer Westers, directie van WestCord Hotels, zijn toen naar Zweden gereisd om kennis te maken. Inmiddels bestaat deze samenwerking al tien jaar.
Edo Garretsen, General Manager van WestCord Hotel Delft: "Bijzonder aan onze mooie samenwerking is dat IKEA het interior design van ons hotel verzorgt. Iedere paar jaar vervangen we de meubels in de kamers, openbare ruimten en zalen. Zo blijft ons hotel altijd eigentijds en up-to-date."
Om het 10-jarige jubileum te vieren, worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor hotelgasten, omwonenden, zakelijke relaties en (oud)werknemers. Het speciaal voor het jubileum ontwikkelde biertje, Jubel, wordt tijdens de 'WestCord Thirstday' borrel op donderdag 29 november voor het eerst geschonken. Zaterdag 1 december is Open Dag! Met rondleiding voor én achter de schermen, een bierproeverij, een tapcursus, wedstrijd bedden opmaken en diverse kinderactiviteiten. Elke tiende gast die incheckt mag aan een 'Rad van Fortuin' draaien en maakt kans op een prijs.
Zie: www.westcordhotels.nl/hotel-delft-10jaar/