RataPlan Delft: vanaf december elke zondag geopend! (Foto: Claudia Otten)
RataPlan Delft: vanaf december elke zondag geopend! (Foto: Claudia Otten) Foto: CLAUDIAOTTEN

Kringloopwinkel RataPlan elke zondag open!

Algemeen

DELFT - Vanaf zondag 2 december is kringloopwinkel RataPlan Delft aan de Turbineweg 16a te Delft elke zondag geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Na RataPlan Den Haag kunt u dan ook zeven dagen per week kringloop winkelen in Delft.

Geen tijd om te winkelen?
Mensen hebben tegenwoordig een steeds drukker leven. Veel mensen hebben een gezin, werken daarnaast, hebben sociale verplichtingen en sporten af en toe. Daardoor is er steeds minder tijd om doordeweeks te winkelen. Nu zijn alle RataPlan vestigingen natuurlijk al op zaterdag open, maar om te voldoen aan de wensen van onze klanten is RataPlan Delft vanaf december ook elke zondag geopend!

Shop till you drop op zondag!
Stelt u zichzelf weleens de vraag; wat zullen we deze zondag eens gaan doen? En wilt u er lekker een dagje op uit? Kom dan langs bij RataPlan Delft.

Assortiment
De kringloopwinkel biedt een uitgebreid assortiment tweedehands spullen. Van kleding tot speelgoed en van meubels tot boeken. U noemt het, wij hebben het.

Koffiecorner
Drink een kop koffie in de koffiecorner tussen het shoppen door
en maak er een gezellig dagje uit van. Wist u al dat wij ook diverse gebakjes en broodjes verkopen in onze koffiecorner? Kom langs en ontdek het zelf!

Wilt u meer informatie over een kringloopwinkel bij u in de buurt? Ga naar www.rataplan.nl of volg RataPlan via social media.

Kringloopwinkel RataPlan Delft,
Turbineweg 16a, Delft.
088-8282799 / delft@rataplan.nl