<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Bij Jumbo Tanthof krijgt u tot 20 november dubbele zegels om te sparen voor Tefal Pannen.
Bij Jumbo Tanthof krijgt u tot 20 november dubbele zegels om te sparen voor Tefal Pannen. (Foto: )

"Lekkere verse broodjes op de zondagochtend"

Deflt - Sinds deze maand is de Jumbo supermarkt in de Dasstraat op zondag eerder geopend. Om 10.00 uur in plaats van om 12.00 uur. "Er was behoefte aan", aldus eigenaar Hans van Leeuwen. "Er stonden op zondagochtend soms echt rijen te wachten tot de deuren open gingen."

Uitslapen is er niet meer bij dus?
Nou ja, 10.00 uur is altijd nog later dan 8.00 uur, de tijd dat we doordeweeks openen. Maar het team werkt graag op zondag en we merkten dat er vaak al 20 tot 30 mensen voor de deur stonden te wachten. Aan die mensen komen we graag tegemoet. En er is natuurlijk niks tegen op lekkere verse broodjes voor het zondagochtendontbijt, toch?

Er zijn ook andere tijden veranderd toch?
Ja. We hebben de gelegenheid aangegrepen om alle openingstijden nu gelijk te trekken. Dat betekent dat we nu van maandag t/m zaterdag van 8.00-20.00 uur open zijn. Het laatste uurtje op vrijdag hebben we laten schieten, maar in plaats daarvan zijn we dus op zondag nu twee uur eerder open.

Hoe gaat het verder in de Dasstraat?
Het gaat op zich wel goed. Ik spreek nu even als voorzitter van de winkeliersvereniging Dasstraat. Er zijn de laatste tijd wel de nodige veranderingen geweest. Zo is de hondentrimsalon gestopt. Gelukkig hebben we daar een nieuwe ondernemer voor terug gekregen: de nagelstudio van Arenda. Ook Casa del Sol heeft nieuwe eigenaren gekregen, en daar zijn we heel blij mee. Wijkwinkelcentra als deze moeten het hebben van nieuwe initiatieven. Leegstand is funest.

Mensen zijn toch blij met een winkel in de buurt?
Dat wel. Tegelijkertijd zie je natuurlijk wel dat klanten ook steeds meer online winkelen. Op zich niets mis mee, maar als je dat te ver doorvoert dan gaat dat uiteindelijk wel ten koste van juist de kleine winkels in de buurt. Dat beseffen mensen vaak te laat. Dan sluit er een winkel en is er spijt. Wij doen hier onze uiterste best om aantrekkelijk èn voordelig te zijn.

Maar internet is toch goedkoper?
Dat is lang niet altijd zo. Kijk naar mijn eigen winkel: Jumbo zet juist in op altijd lage prijzen. Met ons in de buurt is laten bezorgen niet goedkoper en eigenlijk ook niet makkelijker. Want vergeet ook de service en gezelligheid niet die wij bieden!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>