Afbeelding

Een prachtig aanzoek in het romantische Brugge

Algemeen

16-03-2018: Dat was de mooiste dag in het leven van Maurice en Bianca Flier- van Heijningen. Een prachtige dag. Qua weer wat miezerig, maar qua emoties een dag om nooit meer te vergeten.

Het stel leerde elkaar kennen in feestcafé de Tobbe te Delft. Maurice zit bij muziekmakerij 't Zootje en eind 2013 liepen hij en Bianca elkaar tijdens een carnavalsavond tegen het lijf. Bianca was toevallig door een vriendin meegenomen. En hoewel ze eerst niet van van carnaval hield, is zij er nu niet meer weg te slaan. Gezelligheid tussen de twee groeide uit tot meer en sinds februari 2014 was het officieel 'aan'.

Het aanzoek vond plaats tijdens een weekendje weg in het romantische Brugge. Lekker uit eten, en daarna nog een wandeling door het park. Bianca had al blaren van de hele dag lopen en zag de omweg dus niet zo zitten, maar stemde met tegenzin toe. Met een prachtig uitzicht en een ondergaande zon zei Maurice uiteindelijk: 'ik wil je eigenlijk wat vragen.....' Een ring volgde, toen tranen en een dolgelukkige Bianca die zei: 'Ja, natuurlijk wil ik dat!'