VVD'er Bart Smals, verkozen tot Beste raadslid van Delft, siert de cover van Delft.business.
VVD'er Bart Smals, verkozen tot Beste raadslid van Delft, siert de cover van Delft.business.

'Prachtig slotdebat in aanloop naar gemeenteraadsverkiezingen'

Algemeen

Dat politiek leeft in Delft, dat was wel te zien aan de grote opkomst bij het Ondernemersdebat Delft. Het was een stevig debat, met een goede sfeer en een grote opkomst op een mooie locatie.

"Een prachtig slotdebat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen", aldus Joris Kleinveld, de voorzitter van het VNO-NCW."
Alle partijen waren aanwezig bij hét ondernemersdebat, gepresenteerd door VNO-NCW en MKB Delft. Onder leiding van twee ervaren debatleiders, Nico Jouwe en Miriam Notten, kregen de tien kandidaat-gemeenteraadsleden drie stellingen voorgelegd. In drie debatrondes verdedigden zij de standpunten met betrekking tot ondernemerschap, stadsontwikkeling en Delft als launching customer voor innovaties. Ook het publiek liet van zich horen en stemde digitaal mee. "Samen bouwen aan de stad Delft. U hebt er nu nog invloed op!", aldus Jeroen Heemskerk, voorzitter MKB Delft.
Na afloop van het debat werd bekend dat Bart Smals (VVD) verkozen is tot Beste raadslid van Delft. Hij is zelf ondernemer in 's-Gravenzande, werd met 21 procent van de stemmen gekozen tot Beste Raadslid van Delft. Kortom: een zeer geslaagde maandagavond in het Huis van de Stad.