Fuego voelt zich thuis bij RODI
Fuego voelt zich thuis bij RODI Foto: Esdor van Elten

Fuego Brandpreventie voelt zich thuis bij RODI

Algemeen

DELFT – Als er íets is dat je beter kunt voorkomen dan genezen, dan is het wel een brand. Het Delftse familiebedrijf Fuego Brandpreventie weet precies hoe je zo'n brand het beste kunt voorkomen.

Het werkt daarbij nauw en in hetzelfde pand samen met DC-Beheer, dat zich richt op het onderdeel brandveiligheid en advies. Fuego Brandpreventie zorgt voor onderhoud, advies en verkoop van blusmiddelen, noodverlichting, droge blusleidingen, maar weet ook alles over EHBO, trainingen en opleiding.
"Het is onze kracht dat we met onze twee bedrijven vrijwel alles op het gebied van brandpreventie en brandveiligheid kunnen verzorgen", zegt Wesley de Ruiter van Fuego Brandpreventie. "Daarin zijn we echt uniek in de regio en zelfs in Nederland. Klanten vinden bij ons aan de Cyclotronweg 67 in Delft één adres waar ze alles kunnen regelen." Fuego Brandpreventie en DC-Beheer zijn Kiwa- en Reob-gecertificieerd.
Medewerkers van Fuego Brandpreventie zijn ook regelmatig op pad. Dat doen ze in bedrijfswagens die door RODI Sign & Print zijn bestickerd. Daarnaast heeft Fuego Brandpreventie door RODI reclameboren en de raambelettering laten verzorgen. "Ideaal dat we voor al die zaken bij één Delft bedrijf terecht konden", zegt Wesley de Ruiter.
Meer info: www.dc-beheer.nl en www.fuegobrandpreventie.nl.