<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Maak een positieve start bij Hart en Ziel.
Maak een positieve start bij Hart en Ziel.

Al 10 jaar Hart en Ziel in Delft

DELFT - "Wat een feest om al 10 jaar in Delft te mogen werken met mijn praktijk: Hart en Ziel", vertelt Helderziende Heler Rianne Collignon. "In dit mooie jubileumjaar heb ik allerlei nieuwe activiteiten en leuke cadeaus voor bestaande en nieuwe klanten, maar er komen ook een aantal bekende activiteiten terug. Mijn motto is dan ook 'Maak van je leven een feestje'."

Bij Hart en Ziel zit je goed als je weer wil genieten van je leven of op zoekt bent om het maximale uit jezelf te halen. "Kennis komen maken is makkelijk, want ik blijf gratis mogelijkheden aanbieden om de praktijk, activiteiten en mijn technieken te komen ervaren", vervolgt Rianne Collignon. "De eerstvolgende mogelijkheid is de gratis inloopavond op 18 januari tussen 20.00 uur en 21.20 uur. Inschrijven is niet nodig en de koffie en thee en de cursusmappen staan klaar.

Voor veel mensen is het leven geen feestje, omdat ze al jaren kampen met overgewicht en elk jaar weer als goede voornemen hebben dat ze nu toch echt gaan afvallen. "Zorg ervoor dat het dit jaar echt gebeurd door mee te doen aan mijn bekende cursus Succesvol Afvallen. Dit jaar starten we op 24 januari en deze cursus heeft al vele mensen blijvend een gezond gewicht helpen bereiken zonder dieet. We werken met het ombuigen van gedrag, het weer leren kennen en liefdevol ondersteunen van jouw lijf. Twee keer per maand, 11 maanden lang, staat jouw lijf centraal. Je kunt ook deelnemen via de online lesomgeving." Nieuwsgierig? Geef je op om de gratis proefles bij te wonen op 10 januari van 20.00 uur tot 20.50 uur.


"Natuurlijk blijf ik als Helderziende Heler mensen ook ondersteunen om een spiritueler en intuïtiever leven te leiden, want dit geeft immers meer blijheid, rust en geluk. Een nieuwe activiteit hiervoor die op 25 januari start is Hart en Ziel Luisteren, een meditatiecursus voor beginners en gevorderden. Door samen in een groep te mediteren bereik je sneller resultaten en onder mijn begeleiding werk je met verschillende meditatietechnieken. Thuis kun je ook aan de slag, want de meditatie zelf wordt opgenomen en kan online zo vaak als je wilt worden beluisterd. Zo maak je van mediteren gemakkelijk een gezonde gewoonte. Zin om meer met je eigen intuïtie te werken in 2018? Dan is de Intuïtieve Training die op 8 februari start interessant voor jou. In acht avonden gaan we aan de slag met het 100% Positiviteit Orakel. Je leert zelf Readings geven en verbetert zo op een ontspannen manier je intuïtieve gave. Samen maken we het intuïtieve pad makkelijker, je ontvangt huiswerkopdrachten voor thuis en kunt via Hart en Ziel Educatie contact houden, vragen stellen en extra oefenen met de andere deelnemers. Naast al deze leuke en leerzame groepsactiviteiten blijft het natuurlijk ook mogelijk om langs te komen voor persoonlijke sessies. Wil je graag ondersteuning om je doelen te halen, zoek je naar oplossingen voor fysieke, mentale of emotionele klachten, wil je gedrag veranderen of ben je gewoon nieuwsgierig naar de toekomst? Je bent van harte welkom in de praktijk voor een sessie of boek een e-mail Reading of telefonisch consult." Bedrijven kunnen sinds 2017 voor hun personeel trainingen aanvragen of bedrijfsrapportages laten maken door contact op te nemen via de zakelijke website: zakelijk.hartenziel-online.nl. "Bedrijven merken bij Hart en Ziel dat spiritualiteit loont: het geeft niet alleen een lekker gevoel in het hart, maar ook een goed financieel resultaat."

Ook van 2018 jouw jaar maken? Neem gerust contact op via 06-10521351 van 19.00 uur tot 20.00 uur op werkdagen, kom langs op de gratis inloopavond op 18 januari van 20.00 uur tot 21.50 uur of geef je op voor de proefles Succesvol Afvallen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door je op te geven voor de maandelijkse nieuwsbrief en ontvang een verjaardagskado of like de Facebook Fan Pagina.

Reageer als eerste

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>