Helderziende heler Rianne Collignon van Hart en Ziel kan met haar gaves zien wat het echte onderliggende probleem is.
Helderziende heler Rianne Collignon van Hart en Ziel kan met haar gaves zien wat het echte onderliggende probleem is.

Een goede start bij Hart en Ziel

  advertenties

DELFT - Allemaal willen we van 2017 een topjaar maken waarin we onze goede voornemens behalen en ons fit en vrolijk voelen. "Toch blijkt het voor veel mensen heel moeilijk om aan hun doelen te werken", vertelt Helderziende Heler Rianne Collignon.

"Ik hoor vaak klachten over te weinig energie, teveel stress en te weinig tijd, waardoor ze aan het eind van het jaar helemaal niet staan waar ze willen. Wil je die teleurstelling dit jaar voorkomen, kijk dan eens bij het aanbod van Hart en Ziel. Weet je niet precies wat er aan de hand is, maar gaat het gewoon niet lekker? Dan is een persoonlijke sessie de juiste keuze. Met mijn Helderziende gaves kan ik zien wat het echte onderliggende probleem is. De juiste oplossing voor jouw probleem scheelt bakken met energie en verspilde moeite. Ook ontvang ik veel mensen die wel weten wat ze moeten doen, maar moeite hebben om hun gedrag te veranderen. Met mijn helende gaves haal ik dan de blokkades weg, waardoor hoofd en hart weer in balans komen. Het is een magisch gevoel om te merken dat je vanzelf stopt met slecht gedrag, zoals roken, overwerken of geen grenzen stellen. Je maakt dan op een vanzelfsprekende manier de juiste keuzes, zodat je blijvend een beter leven hebt. Heb je zelf al veel werk verzet en zoek je een steuntje in de rug of een stok achter de deur kies dan voor het Juiste Pad Plan. Een gedegen coachingstraject met intake, ondersteuningsmomenten en huiswerk voor thuis. Zo kun je 3, 6 of 12 maanden lang jouw eigen werk laten bijsturen, zodat jouw goede voornemens ook echt de tijd en energie krijgen die ze verdienen."

Bedrijven zijn ook welkom bij Hart en Ziel, vertelt Helderziende Rianne Collignon. "Want ik bied niet alleen hele leuke bedrijfsuitjes en trainingen voor het personeel, maar ook rapportages voor bedrijven die willen groeien, kansen beter willen ontwikkelen en meer winst willen behalen. Op 26 januari begint weer de cursus Succesvol Afvallen, waarmee ik al jaren mensen help om een gezond gewicht te bereiken zonder dieet. We werken in plaats daarvan met het ombuigen van gedrag en het leren kennen en ondersteunen van jouw lijf. Twee keer per maand, 11 maanden lang, staat jouw lijf centraal. Verder kun je deelnemen via de online lesomgeving. Zelf heb ik natuurlijk ook goede voornemens in 2017: komend jaar hoop ik nog meer mensen te kunnen bereiken en te helpen om hun leven weer in balans te brengen. Ik ga nog meer mensen helpen hun harten te openen voor zichzelf en voor de ander. Ook van 2017 jouw jaar maken? Neem gerust contact op via 06-10521351, van 19.00 uur tot 20.00 uur op werkdagen, kom langs op de gratis inloopavond op 11 januari van 20.00 tot 20.50 uur, luister op 5 januari tussen 14.00 tot 15.00 uur naar mijn radio interview bij RAZO, blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door je op te geven voor de maandelijkse nieuwsbrief of like de Facebook Fan Pagina."

Meer berichten