Zanger Dré Hazes bij één van de bewoners van Lindenhof.
Zanger Dré Hazes bij één van de bewoners van Lindenhof.

Groot feest in Lindenhof met Dré Hazes

Algemeen

DELFT – De bewoners van Lindenhof in Delft zijn donderdag 28 december verrast met een optreden van Dré Hazes en Kees Haak. Het optreden mondde uit in één groot feest, inclusief polonaise, overheerlijke oliebollen, bittergarnituur, advocaatjes en voor iedereen een lekker drankje.

Jong en oud zong vol overgave mee met de klassiekers van 'Foxy Foxtrot' en 'Is je moeder niet thuis' van Nico Haak tot en met 'Zij gelooft in mij' en natuurlijk 'Leef' van André en Dré Hazes.
Delftenaar Peet Schouten, geluidsman van Dré Hazes, heeft de traditie om rond de feestdagen iets voor anderen te betekenen. Voorgaande jaren was dit voor de zieke kinderen in het Reinier de Graaf ziekenhuis en dit jaar wilde hij iets voor oudere mensen organiseren. Hij kwam bij Lindenhof uit via een bekende medewerker. Peet schakelde Dré Hazes en Kees Haak in voor een optreden. Dré: "Toen Peet mij vroeg twijfelde ik geen moment. Ouderen zijn zo puur, het kost mij weinig tijd en ik vind het mooi om het jaar zo af te sluiten. Door de aandacht van Geer en Goor voor het Ouderenfonds ben ik er ook extra bewust van hoe belangrijk en gaaf het is om iets voor ouderen te doen."
Peet regelde oliebollen en krentenbollen via de gebakkraam van de zwager van Dré, bittergarnituur via zijn vaste snackbar en nam zelf advocaat en lekkere drankjes mee. Peet: "We maken er een gezellig feest van, dat is toch fantastisch om voor ouderen te organiseren!"
De organisatie van Lindenhof heeft zijn dank uitgesproken aan Peet Schouten, Dré Hazes en Kees Haak, voor deze fantastisch middag.