Kerstbomen en Vuurwerk De Bras

Algemeen

DELFT – Na een prettig kerstfeest en een knallend Nieuwjaar, staat op woensdag 3 januari de inzameling van de kerstbomen en het vuurwerkafval weer op het programma. Deze vindt plaats tussen 13 en 15 uur in De Yp aan de Oeverwallaan 130 in Den Haag-Ypenburg.
Als altijd wil De Bras het nieuwe jaar vol met feestvreugde beginnen. Bewonersorganisatie De Bras-Biesland, beter bekend als 'Buren van De Bras' wil goed en opgeruimd aan 2018 beginnen.
De bedoeling is om het record te verbreken, van tweehonderd kerstbomen en 500 kilogram vuurwerkafval. Je kunt er ook nog een leuk zakcentje aan overhouden: want bij De Yp betalen ze voor elke kerstboom 50 cent en er is ook 50 cent per 4 kilogram vuurwerkafval.

Alle activiteiten worden gerealiseerd door vrijwilligers en in samenwerking met  sponsor-partners: Gemeente Den Haag, Buurthuis De Yp, Crea-kids De Yp, Staelduinsebos groenspecialisten, basisscholen De Zonnestraal en De Bras, 'huis'drukkerij Tan Heck, Brasserie H'eerlijk, Voorwelzijn.  Voor meer informatie zie www.ypenburg.nu/debras en www.bwvbiesland.nl.