Dick van Witteloostuijn van Woninginrichting Van Witteloostuijn: een oud bedrijf dat bekend is met de nieuwste technieken.
Dick van Witteloostuijn van Woninginrichting Van Witteloostuijn: een oud bedrijf dat bekend is met de nieuwste technieken.

Ruime keuze en kwaliteit bij 104 jaar oud Delfts bedrijf

wonen

Woninginrichting Van Witteloostuijn is voor woonwinkel-begrippen misschien relatief klein behuisd; de keuze is enorm en de geleverde kwaliteit en service is hoog. Zo weet deze Delftse specialist zich al 104 jaar te onderscheiden.
De core-business van Woninginrichting Van Witteloostuijn is de binnenzonwering. Van rolgordijnen tot gordijnen en van vitrage tot jaloezieën: Woninginrichting Van Witteloostuijn heeft het. In de onlangs restylede showroom zijn vele voorbeelden te zien.
Het bedrijf is Luxaflex Inspiration Dealer. "Dit heeft te maken met onze deskundigheid over dit product", legt Dick van Witteloostuijn uit. "We volgen bijvoorbeeld scholing om met een A-merk als Luxaflex te mogen werken." Veel klanten kozen afgelopen 104 jaar voor Woninginrichting Van Witteloostuijn vanwege de geleverde kwaliteit, service en betrouwbaarheid. "We helpen hen met het creëren van een sfeervolle inrichting. Maatwerk en vakmanschap is hierbij van groot belang. De vakkundige uitvoering van de werkzaamheden verzorgen we graag en goed voor onze klanten."
Meer weten? Kom gerust eens langs, bel naar 015–2124273 of kijk op www.vanwitteloostuijn.nl.