Dick van Witteloostuijn in de showroom van Woninginrichting Van Witteloostuijn aan de Koornmarkt 89 in Delft.
Dick van Witteloostuijn in de showroom van Woninginrichting Van Witteloostuijn aan de Koornmarkt 89 in Delft.

Hoge kwaliteit en service bij Woninginrichting Van Witteloostuijn

vaste rubrieken

DELFT - Woninginrichting Van Witteloostuijn is al sinds 1913 een vertrouwd adres voor uw complete woning- en/of bedrijfstoffering.

"Bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel", zegt Dick van Witteloostuijn. "Nadat we in onze showroom met u een eerste voorselectie hebben gemaakt, volgt een bezoek bij u thuis waar we u het beste kunnen adviseren over materiaal- en kleurgebruik. Als we met elkaar hebben afgesproken wat moet gebeuren, verzorgen wij een gespecificeerde prijsopgave. Dan volgt vakkundige uitvoering van werkzaamheden. De afwerking van wanden, vloeren en ramen realiseren wij graag en vakkundig voor u." Project- en Woninginrichting van Witteloostuijn is een erkende woonwinkel en kan voor u het volgende verzorgen:

Raamdecoratie
Vitrage, inbetweens en overgordijnen. Complete collecties van rolgordijnen, horizontale jaloezieën, gordijnjaloezieën, plisse- vouwgordijnen en horren. Woninginrichting Van Witteloostuijn is onder meer Luxaflex en Velux select dealer.

Wandafwerking
Veel bekende soorten wandbekleding. "Wij hebben een brede behangcollectie die laat zien dat met behang alles mogelijk is. Het kleurenpalet en de keuze in dessins en structuren is uitgebreider dan ooit", zegt Dick van Witteloostujn.

Vloerafwerking
"Marmoleum, tapijt, vinyl en laminaat zijn enkele van onze producten die wij leveren én leggen. Wij zijn specialist in marmoleum en vinyl. Ook presenteren wij een brede collectie merk tapijt en laminaat."

Trapbekleding
Trapbekleding geeft elke trap een stijlvolle indruk. "Wij zijn specialist in het bekleden van uw trap met tapijt. Of de traptreden nu geheel of gedeeltelijk met tapijt zijn bekleed, de geluiddempende werking is hetzelfde."

De showroom bevindt zich aan de Koornmarkt 89, midden in het historische centrum van Delft, recht voor de aanlegsteiger van de Delftse rondvaartboten. Meer weten? Kom hier gerust eens langs, bel naar 015 – 212 42 73 of kijk op www.vanwitteloostuijn.nl.