Een ontspannen sfeer heeft een gunstig effect op de behandeling. (Foto: PR)
Een ontspannen sfeer heeft een gunstig effect op de behandeling. (Foto: PR)

Fysiotherapie Voorhof: "We nemen de tijd voor onze cliënten"

kijk op de wijk

Laagdrempelig, gastvrij en goed bereikbaar. Fysiotherapie Voorhof aan de Aart van der Leeuwlaan 10D is een moderne en professionele praktijk waar u niet alleen terecht kunt voor reguliere fysiotherapie, maar ook voor diverse specialisaties.

In 2006 startten Wendy Lamet, Katja Baak en Hanneke Smit Fysiotherapie Voorhof. Inmiddels is het team uitgebreid met Pamela In 't Veld en Sabina Hermans. De vijf dames bieden met elkaar een breed scala aan behandelingen. Naast reguliere fysiotherapie hebben zij namelijk ook verschillende specialisaties in huis, zoals oedeemtherapie, dryneedling, medical tape, oefentherapie en opbouw naar sport bij sportblessures, oefeningen voor bekkenbodemproblematiek (voor vrouwen én mannen) en steun- en sportkousen aanmeten. Ook is Fysiotherapie Voorhof aangesloten bij het ParkinsonNet, een netwerk waarin gespecialiseerde mensen zorg verlenen aan Parkinsonpatiënten. Fysiotherapie Zo is er twee keer per week een speciale oefengroep voor patiënten met dit ziektebeeld.

Ontspannen
"Behalve met onze specialisaties onderscheiden wij ons vooral in aandacht en sfeer". We nemen echt de tijd voor onze cliënten. We creëren een ontspannen sfeer, want dat is ook goed voor de behandeling, en we geven persoonlijke aandacht aan iedere cliënt. Veel van onze cliënten vinden het bovendien prettig om door een vrouwelijke therapeut behandeld te worden. Onze service blijkt ook uit het feit dat we op dinsdag en woensdag ook 's avonds geopend zijn. Dat betekent dat cliënten op dinsdag van 8.00-21.00 uur en op woensdag van 7.00 tot 20.00 uur terecht kunnen. " Dat Fysiotherapie Voorhof in het Gezondheidscentrum is gevestigd, is vaak een extra voordeel. "We zitten hier samen met allerlei disciplines: huisarts, tandarts, kraamzorg, diëtist en priklab. Alles onder één dak. Dat is handig voor de cliënten. Bovendien zijn zo de lijnen kort en kunnen we indien nodig gemakkelijk overleggen en doorverwijzen. Last but not least zit Fysiotherapie Voorhof op een goed bereikbare plaats en ook vlakbij de halte van tram 1. Voor iedereen bereikbaar." Op www.fysiotherapievoorhof.nl vindt u meer informatie en kunt u desgewenst ook een afspraak maken. Bellen met 015-2564038 of even langskomen kan ook.