Jakob G. Jongsma van BliQ op Wonen Delft zet zich met plezier in voor de (ver)koop van uw woning.
Jakob G. Jongsma van BliQ op Wonen Delft zet zich met plezier in voor de (ver)koop van uw woning.

BliQ op Wonen: 'Woning (ver)kopen voor de prijs die het waard is'

lopende zaken

DELFT – BliQ op Wonen is een makelaardij in een modern jasje, zonder het persoonlijke aspect ook maar één seconde uit het oog te verliezen.

Social media (Facebook, YouTube) zijn naast Funda belangrijke kanalen om een huis dat te koop staat onder de aandacht te brengen. "Maar mensen kopen het huis van hun dromen niet online", weet Jakob G. Jongsma van BliQ op Wonen Delft. "Ze willen erin rondlopen, alles met hun eigen zintuigen ervaren. Dan kan het voor de verkopers van groot belang zijn om de woning op onderdelen op te knappen en te verfraaien, om zodoende de potentiële kopers sneller te laten toehappen."

Extra stapje
Als makelaar én verkoopstylist kent Jongsma het klappen van de zweep. "Bij BliQ op Wonen maken we ons er niet te gemakkelijk van af. Open huizendagen? Hartstikke leuk, maar voor BliQ op Wonen is het iedere dag open huizendag. We zetten graag dat extra stapje, want we beschouwen onszelf als meer dan makelaars."
BliQ op Wonen begeleidt de (ver)koop van een woning van A tot Z en staat zeven dagen per week voor haar cliënten klaar. "Ons streven is om een woning te (ver)kopen voor de prijs die het waard is, niet om koste wat het kost de deal te sluiten."
BliQ op Wonen Delft is gevestigd aan de Dijkshoornseweg 211 in Delft en is telefonisch bereikbaar via 015 - 2157000. Meer weten over de werkwijze en het huizenaanbod van BliQ op Wonen in Groot Delft en het Westland? Ga dan naar de website www.bliqopwonen.nl.

Afbeelding