Eigenaar Aad van Winden:
Eigenaar Aad van Winden: "Na een zoekopdracht wordt de occasion vaak al binnen een week gevonden."

'De juiste occasion op bestelling' bij EDA de Heus

advertenties

DELFT – Trefzeker en met een goed eindresultaat. Zo kunnen de zoekopdrachten die EDA de Heus aan de Schieweg 63 uitvoert wel genoemd worden.

Doordat dit bedrijf zo'n zoekopdracht van de klant tot in de finesse kan uitvoeren, kun je zo langzamerhand wel gaan spreken van 'de juiste occasion op bestelling'. Een klant die voor een occasion bij EDA de Heus aanklopt, zal in de meeste gevallen een heel duidelijk beeld hebben van de auto die hij zoekt. Niet alleen het merk en het type, maar bijvoorbeeld ook de kleur, de technische staat, de onderhoudshistorie, het aantal schadevrije jaren en het aantal kilometers op de teller. EDA de Heus kan vervolgens op zoek gaan naar de occasion die helemaal aan deze eisen voldoet.

Binnen het budget
"Natuurlijk moet de auto wel passen binnen het budget dat de klant heeft", zegt eigenaar Aad van Winden. "Mocht dat budget te laag zijn, dan zullen er wat concessies moeten worden gedaan. Bijvoorbeeld een occasion met iets meer kilometers op de teller of een auto die misschien een jaartje ouder is, allemaal mogelijk. Hoe meer wensen de klant op tafel legt, des te beter er iets te regelen is." Doordat de zoekopdrachten bij EDA de Heus tegenwoordig steeds belangrijker worden, zullen er minder occasions op voorraad zijn. Het bedrijf gaat immers heel gericht op zoek, koopt de occasion die gewenst is aan en verkoopt die vervolgens weer aan zijn opdrachtgever. "Ja, in de praktijk blijkt, dat veel mensen toch wel heel specifieke wensen hebben", gaat hij verder. "De service van zoekopdrachten is dan ook voor veel mensen een uitkomst." Natuurlijk hebben occasions gevonden na een zoekopdracht altijd BOVAG-garantie. "Het kan snel geregeld zijn", zegt Van Winden. "Soms al binnen een week, al is dat natuurlijk wel sterk afhankelijk van het wensen/eisenpakket, dat goed afgestemd moet zijn op het budget. Met wat schipperen slagen we altijd."

Telefoon: (015) 261 81 81.
Internet: www.edaheus.nl.