De vernieuwde Honda CR-V, een indrukwekkende verschijning voor het pand van Auto Ruiter.
De vernieuwde Honda CR-V, een indrukwekkende verschijning voor het pand van Auto Ruiter.

Prijsacties op de Honda CR-V en Civic bij Auto Ruiter

advertenties

WATERINGEN – De modellen CR-V en Civic staan momenteel in de spotlights bij Auto Ruiter in Wateringen. Voor beide modellen zijn prima aanbiedingen van toepassing. Kom naar de showroom!

In deze actie is er op de Honda CR-V een korting van 5.000 euro en op de Civic een korting van 3.000 euro.
De buitenkant van de Honda CR-V is helemaal opnieuw ontworpen. Bij het ontwerpen van die nieuwe buitenkant is het designteam heel specifiek te werk gegaan. "De designers hebben de grille aangepast, de koplampen opnieuw vormgegeven en geïntegreerd en er zijn nieuwe lichtmetalen velgen toegevoegd", weet directeur Wim van der Meer te vertellen. "De vloeiende belijning van de wagen is nauwkeurig bewerkt om een strak en dynamisch profiel te creëren, dat voor een efficiëntere luchtstroom en dus een lager brandstofverbruik zorgt." Enkele nieuwe details, zoals de verchroomde decoratie en de beschermplaat aan de achterkant, geven de CR-V een extra scheutje 'street style'. "De afgeronde hoeken van de buitenspiegels zijn perfect afgestemd op het algehele ontwerp en verkleinen de dode hoeken rondom uw auto", zegt hij.
Wat is er nu nog meer zo aantrekkelijk aan het design van de CR-V? Behalve de passagierstoelen, ook bijvoorbeeld de innovatieve elektrisch bedienbare achterklep van de CR-V. "Die maakt het leven een stuk makkelijker", zegt hij. "Slechts één druk op de knop van de sleutel of in het interieur is genoeg om direct toegang te krijgen tot de onovertroffen kofferruimte van de CR-V. Nog een druk op de knop en de achterklep sluit soepel – ideaal als u uw handen vol hebt. Overigens alleen beschikbaar op Executive-uitvoering."
En dan is er nog de pittiger en agressiever vormgegeven Civic aan het aanbod toegevoegd. Van der Meer: "Een uitvoering met de naam 'Sport', ontwikkeld door hetzelfde team dat ook de verbluffend nieuwe Type-R creëerde. "En dat is te zien, kijk maar eens naar de indrukwekkende nieuwe styling van de grille in racestijl, geïntegreerd in de front. De achterspoiler in carrosseriekleur en de sportieve 17-inch zwarte lichtmetalen velgen zorgen voor een veel dynamischer verschijning", aldus Van der Meer.

Auto Ruiter
Oosteinde 21
2291 AA Wateringen
(0174) 297 161
www.auto-ruiter.nl