Autobedrijf Nootenboom slaat op 8 oktober een brug tussen auto's en beeldende kunst.
Autobedrijf Nootenboom slaat op 8 oktober een brug tussen auto's en beeldende kunst.

Showroom Autobedrijf Nootenboom herbergt 8 oktober zowel auto's als kunst

kijk op de wijk

NOOTDORP - Autobedrijf Nootenboom aan de Oudeweg 29 is al decennia lang een betrouwbaar en gerenommeerd autobedrijf. De prachtige showroom staat bomvol mooie auto's. Op zaterdag 8 oktober verandert deze showroom in een heuse kunstgalerie, met een schitterende expositie.

"We hebben een zeer ruime autovoorraad. Nieuwe auto's van KIA en Ford, maar ook occasions van allerlei automerken in verschillende prijsklassen", zegt Menno Roeling van Autobedrijf Nootenboom. "Tegenwoordig kloppen ook veel mensen aan met specifieke vragen. Een nieuwe trend, waar wij graag op inspelen. Mensen willen een auto die helemaal naar hun smaak is, inclusief bijzondere kenmerken. Denk aan een compacte hoogzitter met automaat of een goede caravantrekker. Helemaal prima! Wij gaan dan op zoek naar een auto die aan alle wensen voldoet." Waarom een auto bij Nootenboom? "Bij ons koop je altijd een auto met garantie: of met behoud van eventuele fabrieksgarantie of met BOVAG garantie. Wij leveren kwalitatief goede auto's met complete onderhoudshistorie. Zeer betrouwbaar en transparant. Je weet als koper precies waar je aan toe bent", vertelt Menno.
Sinds oktober 2015 wapperen bij Nootenboom vlaggen met de naam 'Vakgarage' erop. Een meerwaarde voor een universeel autobedrijf. "Wij repareren alle merken en hebben ons daar ook in gespecialiseerd. We maken geen onderscheid. Niet in de garage, maar ook niet in de showroom. Wij leveren en onderhouden iedere auto. Dat is ons uitgangspunt."

Expositiedag
Zaterdag 8 oktober van 10.00 uur tot 17.00 uur gaan ruim honderd exposanten (amateurs en professionals) uit de regio één werk tentoonstellen in de showroom van Autobedrijf Nootenboom. Wilt u ook mee doen met een eigen werk, dan kunt u zich nog opgeven via hcavanwijk@online.nl. Een deskundige jury kiest drie winnaars uit, de prijsuitreiking vindt om 16.00 uur plaats. Vanaf 10.00 uur kunnen alle bezoekers van de expositie voorspellen welk amateurkunstwerk volgens hen de eerste prijs gaat winnen. Hiermee is een leuke prijs te winnen. Omdat er ruim honderd deelnemers zijn, is er volop variatie. Tijdens deze expositie zijn ook de auto's uit het assortiment van Autobedrijf Nootenboom, zowel nieuw en gebruikt, te bewonderen. Op deze auto's gelden spectaculaire aanbiedingen.
Autobedrijf Nootenboom is gevestigd aan de Oudeweg 29 in Nootdorp. Tel. 015 - 3109955, www.nootenboom-nootdorp.nl.

Afbeelding