Chris Langstraat bij kozijnen op maat in zijn werkplaats
Chris Langstraat bij kozijnen op maat in zijn werkplaats

Onderhoudsbedrijf Van den Berg & Langstraat, een begrip in Den Hoorn en omstreken

advertenties

DEN HOORN - Van onderhoud tot totale renovatie: Van den Berg & Langstraat aan de Woudseweg 50 regelt het vakkundig. Klanten met een klus weten het ervaren bedrijf dan ook goed te vinden.

Door de jaren heen ben ik door verschillende families uit Den Hoorn en omgeving al meerdere malen ingeschakeld", vertelt eigenaar Chris Langstraat trots. "De ene keer voor een dakkapel, dan weer voor een aanbouw of een nieuwe badkamer: je kan me voor alle mogelijke werkzaamheden inzetten."
Van den Berg & Langstraat is een lokaal bedrijf en wil dat ook graag blijven. "Ik kom veel in Den Hoorn, Schipluiden en Delft. Zo kan ik ook snel langskomen als iemand mij wil inhuren." Als klanten bellen met een klus, komt Langstraat bij hen thuis langs, neemt de situatie door en maakt vrijblijvend een offerte.
Met maar liefst 47 jaar ervaring in het vak kan hij goed advies geven. Langstraat maakt vaak kozijnen op maat in zijn ruime werkplaats. "Alles is mogelijk. Van 30 bij 50 cm tot 3 bij 4 meter met openslaande deuren." Daarnaast installeert hij ook degelijk hang- en sluitwerk dat inbraakbestendig is en voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Soms krijgt Langstraat speciale opdrachten. Bijvoorbeeld een kinderledikantje repareren of een tuinbankje van gietijzer en hout weer in oude luister herstellen. "Juist de variatie maakt dat ik dit werk nog steeds met veel plezier doe", lacht de vakman tevreden.

Telefoon: (015) 261 52 12
Website: www.vdberg-langstraat.nl