Het echtpaar Van Domburg was blij met hun prijs: hun huiskamer gevuld met elektronica.
Het echtpaar Van Domburg was blij met hun prijs: hun huiskamer gevuld met elektronica.

Dubbel feest bij Media Markt Rijswijk

Algemeen

RIJSWIJK - Het 15-jarig bestaan van Media Markt Rijswijk gaat niet onopgemerkt voorbij. De eerste week van de verjaardag werd groots gevierd.

De gelukkige winnaar Arthur van Domburg uit Rijswijk kreeg vorige week zaterdag z'n prijs overhandigd door de vestigingsdirecteur Judith Spronck. "En ik ben ook nog jarig deze maand", reageerde Arthur van Domburg. Dit maakte het feest compleet. Media Markt in Rijswijk viert de gehele maand maart haar 15-jarig bestaan op ludieke wijze en trakteert elke week.
In week 1 wonnen de heer en mevrouw Van Domburg hun woonkamer gevuld met elektronica. Een nieuwe tv, soundsysteem, spiegelreflexcamera, X-box, telefoon, laptop, koptelefoon en nog veel meer. "We komen altijd naar Media Markt Rijswijk, want we zijn altijd erg tevreden over het personeel en de goede service. Daarnaast zijn we helemaal geen stadsmensen. Ik dacht echt dat het een grapje was en verwachtte één koffiezetapparaat", zei Van Domburg.
Met deze nooit eerder vertoonde winactie voor alle klanten, begint de Media Markt Rijswijk enthousiast met week 3. De verwachtingen voor de weken die volgen zijn enorm hoog dankzij de succesvolle eerste twee weken.
Wat valt nog te verwachten? Klanten kunnen in week 3 hun huis gevuld met domotica producten winnen. In de vierde week valt de hoofdprijs: een huis gevuld met elektronica.
Wilt u ook kans maken op deze prijzen? Bij aankoop van een geselecteerd artikel in de winkel, voorzien van een sticker, kunnen klanten zichzelf opgeven via de volgende link: www.mediamarkt.nl/rijswijk/verjaardag.