Het spandoek ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Michel Jongeneelen bij Loodgieters- en CV-bedrijf Pieter Snelders.
Het spandoek ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Michel Jongeneelen bij Loodgieters- en CV-bedrijf Pieter Snelders.

Het vakbekwame en vriendelijke personeel van Pieter Snelders

advertenties

DELFT – Het betere installatie- en dakwerk, dat wordt al meer dan 29 jaar uitgevoerd door Loodgieters- en CV-bedrijf Pieter Snelders. Op 1 februari j.l. bestond het loodgietersbedrijf zestig jaar. De vader van Pieter Snelders begon zijn loodgietersbedrijf in 1956.

In Delft en omgeving is dit bedrijf dan ook echt een begrip geworden. Het bedrijf heeft zijn werkplaats in de Neringstraat 8. Service en kwaliteit, dat is waar Pieter Snelders om bekend staat, als specialist op het gebied van klein loodgieters- en installatiewerk tot grote projecten waarbij meerdere disciplines betrokken zijn. Eigenaar Pieter Snelders vindt zijn personeel ontzettend belangrijk. "Mijn medewerkers moeten behalve vakbekwaam vooral ook vriendelijk zijn", zegt hij. "Je personeel is het gezicht van je zaak zeg ik altijd! De klant moet tevreden zijn over het werk, maar vooral ook over het handelen van de monteurs. Mijn monteurs zijn altijd vriendelijk en werken altijd netjes. Je kunt je werk nog zo goed maken, maar als mijn monteurs met vieze voeten vertrekken is dat toch de laatste indruk die ze bij de klanten achterlaten. En dat wil ik nou juist voorkomen."
Het hele totaalplaatje moet gewoon goed zijn. "Een bekende spreuk van ons is dan ook: Kijk daar wordt de klant nou vrolijk van!"
Loodgieters- en CV-bedrijf Pieter Snelders is een bedrijf met veel trouwe medewerkers. De monteurs zijn bij dit bedrijf zeker geen nummer. Onlangs is bijvoorbeeld nog Michel Jongeneelen in het zonnetje gezet. Medewerker Michel was 25 jaar in dienst en dat mocht iedereen weten. "Door het bedrijf RODI Reclame & Belettering hebben we een mooi spandoek laten maken", gaat Snelders verder. "Hij was geheel verrast toen hij 's morgens aan de zaak arriveerde en het hele grote spandoek aan de gevel zag hangen!"
"Kijk", zegt Pieter, "dat is nu net even laten blijken dat je je monteurs zo waardeert!"
Ook de andere monteurs werken al heel lang bij het bedrijf. Zeker al meer dan tien jaar. En allemaal onderschrijven ze de bedrijfsfilosofie van Pieter Snelders. Service, flexibiliteit en begrip voor de belangen van de opdrachtgever. Die spelen voortdurend een prominente rol bij de aanpak en de uitvoering van de opdracht. En de opdracht wordt dus altijd uitgevoerd door gemotiveerde vakmensen. "Wilt u verdere informatie of wilt u meer weten over ons mooie bedrijf, dan kunt u onze website bezoeken."
De website op het internet is te vinden via www.pietersnelders.nl.