Wie wil een Wereld van Verschil ondergaan?

Algemeen

DELFT – Mienis Kapsalon, Foto Bister en Delft op Zondag beginnen vanaf zondag 9 maart met Een Wereld Van Verschil, een nieuwe wekelijkse rubriek waarin een lezer van Delft op Zondag door de kapsters van Mienis Kapsalon onder handen wordt genomen en een nieuwe look krijgt aangemeten. Delft op Zondag sprak met Nannette Mienis van Mienis Kapsalon.

- Wat gaan jullie doen?
“De lezers die zich aanmelden komen hier ’s ochtends heen voor een metamorfose. Hoewel, een echte metamorfose wordt het niet, want het is niet zo dat ze qua kleding helemaal in het nieuw worden gestoken. We meten de deelnemers een nieuw kapsel aan en we brengen eventueel wat make-up aan. Als ze bij ons klaar zijn gaan ze naar de fotostudio van Foto Bister aan de Voldergracht 16. Daar doet fotograaf Remco Suiker een fotoshoot met ze. Die foto’s worden in de Delft op Zondag gepubliceerd.”
 
- Kan iedereen zich opgeven?
”Zeker! We zoeken alle soorten mensen: klein, groot, jong, oud. Iedereen die het leuk vindt om een Wereld van Verschil te ondergaan kan meedoen.” 

- Waarom is het leuk om mee te doen?
“Iedereen krijgt een gratis nieuw kapsel en de professionele foto’s van de fotoshoot krijgen ze mee naar huis. Daarnaast gaan wij ons uiterste best doen om de deelnemers er op hun mooist uit te laten zien. Wil je alvast een bruidskapsel proberen? Of denk je er al jaren aan om je haar te laten groeien? Geef je dan op! We doen niets zonder overleg, dus de deelnemers hoeven niet bang te zijn dat we ze opeens kaalscheren of zoiets.” 

- Hoe kunnen geïnteresseerden zich opgeven?
“Ze kunnen de bon die bij dit artikel is afgedrukt invullen en opsturen naar de redactie van Delft op Zondag. Verder kunnen ze mailen naar mailto:info@mienis-kapsalon.nl?subject=Een%20wereld%20van%20verschil of gewoon binnenlopen bij ons in de winkel aan de Spoorsingel 60. We zijn zes dagen per week geopend. Het is overigens ook mogelijk om een ander op te geven voor Een Wereld van Verschil. Doe dit echter wel in overleg met de persoon die je opgeeft.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12