De Wasstraat met super zachte borstels Idenburg Carwash

Algemeen

Bij de wasstraat van Idenburg Car Wash kan de klant kiezen uit vijf programma’s. (foto: Jesper Neeleman)

DELFT – Martin Idenburg begon ooit met het poetsen van wagens. Daarna kwam het inbouwen van bijvoorbeeld radio’s en navigatiesystemen erbij. Vervolgens ging zijn bedrijf Idenburg Car Solutions ook reparaties, onderhoud en vernieuwingen doen. Sinds kort beschikt het bedrijf ook over een eigen wasstraat.

DELFT – Martin Idenburg begon ooit met het poetsen van wagens. Daarna kwam het inbouwen van bijvoorbeeld radio’s en navigatiesystemen erbij. Vervolgens ging zijn bedrijf Idenburg Car Solutions ook reparaties, onderhoud en vernieuwingen doen. Sinds kort beschikt het bedrijf ook over een eigen wasstraat.

“Completer kun je het dus niet hebben”, merkt Martin Idenburg op. De wasstraat zat overigens al langere tijd naast het bedrijfspand van Idenburg Car Solutions aan de Schieweg 81. Twee maanden geleden kreeg Martin Idenburg de kans om de wasstraat over te nemen. Die kans greep hij met beide handen aan. “Vrij recent is de hele wasstraat van binnen vernieuwd en staat hier een wasstraat met de laatste technische snufjes in .Ook beschikt de wasstraat over een eigen waterbron diep uit de grond waardoor er met het zachtste water gewassen wordt, en in combinatie met onze super zachte borstels komen de auto’s en droog en hoog glanzend uit. We hadden ons geen mooiere wasstraat kunnen wensen”, vertelt hij.
De klant kan in de wasstraat kiezen uit vijf programma’s. Dit varieert van een relatief eenvoudig programma voor wassen en drogen (voor 5 euro), tot een zeer uitgebreid programma waarbij de hele auto onder handen wordt genomen (voor 13 euro 50). Het mooiste programma is toch wel de V.I.P. was. Dit houdt in het meest uitgebreide wasprogramma in de wasstraat en vervolgens wordt de wagen in ons pand gestofzuigd, de binnenkant van de ramen worden gedaan en het dashboard wordt schoongemaakt. De klant kan ondertussen koffie drinken en de krant lezen, terwijl wij met de auto bezig zijn”, vertelt Idenburg over deze extra service. Dit VIP programma kost 25 euro. 

“De kwaliteit van onze wasstraat is echt een superkwaliteit.” Veel mensen zijn bang dat hun wagen in de wasstraat beschadigd raakt. Daar hoeft men in de wasstraat van Idenburg niet bang voor te zijn, benadrukt de eigenaar. Door de superzachte borstels behoort beschadigde lak als gevolg van de wasstraat tot de verleden tijd. Daarnaast komen er in de maand februari vijf wasboxen op het terrein waarvan er één speciaal voor busjes en campers is ontworpen voor auto bezitters die het graag zelf willen doen.

Korting
Wie de wasstraat een keer wil proberen, vindt elders op deze pagina een kortingscoupon waarmee je 50 procent korting krijgt op elk mogelijk programma. Klanten van de Makro krijgen de komende tijd op vertoon van hun Makropas 35 procent korting. Iedere klant krijgt de komende tijd bovendien een amandelstaaf. Meer weten? Kijk op de website www.idenburgcarsolutions.nl, bel naar telefoonnummer 015 – 257 16 70 of ga langs aan de Schieweg 81 in Delft.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12