Profiteer van veel eindejaarsvoordeel tijdens het ABC'tje van Autohaag Zeeuw Delfgauw

Algemeen

Het verkoopteam van Autohaag Zeeuw is er klaar voor om u alles te vertellen over de A-label-auto’s, zoals hier de Twingo, en alle andere actievoordelen.

DELFGAUW – Autohaag Zeeuw Delfgauw houdt in de periode van 13 december tot en met 3 januari, met heel veel voordeel, de groene ABC-dagen.

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten is er veel voordeel te behalen. Het is dus zeker aan te beleven in deze periode eens langs te komen. 

Het wordt voor particulieren tijdens de ABC dagen wel heel aantrekkelijk om een nieuwe auto bij Autohaag Zeeuw aan te schaffen. Voor particulieren gelden er namelijk een inruilpremie tot wel 2.500 euro èn 0 procent-financieringen. “Als de klant niet van dit financieringsvoorstel gebruik wil maken, geven we hem daarvoor in de plaats één jaar extra fabrieksgarantie”, zegt verkoopleider Frank Groenhuizen. “Voor de zakelijke klant die een auto aanschaft is er een gratis Bose Wave Music-system voor de huiskamer of een extra accessoirecheque. Bezoekers doen er goed aan de Twingo en de Twingo diesel te bekijken. Daat zijn namelijk twee auto’s met een A-label, waardoor er geen wegenbelasting hoeft te worden betaald. Ze zijn bovendien BPM-vrij. De prijs van die auto is slechts 7.990 euro.” 

De Twingo diesel is nieuw en uniek in zijn segment. Het gemiddelde verbruik van 1 op 27 zegt wel genoeg. Deze auto staat vanaf 9.790 euro compleet in de showroom. “Begin 2011 wordt ook de Clio diesel leverbaar”, zegt Groenhuizen. “Ook deze auto heeft een A-label en is dus wegenbelasting- en BPM-vrij. Voor de beide uitvoeringen van de Twingo en de Clio diesel geldt voor de zakelijke rijder slechts 14 procent bijtelling.” 

Iedere bezoeker van Autohaag Zeeuw Delfgauw mag een envelop uit de Kerstboom halen. Er zijn verschillende aardige prijzen, zoals Staatsloten, Formule 1-merchandise en Kerstchocolaatjes. Ook het aanschaffen van een bedrijfswagen is tijdens de ABC dagen van Autohaag Zeeuw heel aantrekkelijk. Hierbij is namelijk de financial lease tegen de laagste rente van Nederland: slechts 3,9 procent. Breng dus een bezoek van 13 december tot en met 3 januari bij Autohaag Zeeuw Delfgauw.


Autohaag Zeeuw
Exportweg 2, Delfgauw
Telefoon: (015) - 256 44 00
Internet: www.autohaagzeeuw.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12