Spaar alle helden uit de Eredivisie bij Albert Heijn

Algemeen

In de Delftse filialen van Albert Heijn, zoals hier aan de Martinus Nijhofflaan, kunnen klanten sinds afgelopen week weer voetbalplaatjes sparen.

DELFT – Klanten van Albert Heijn kunnen sinds afgelopen week weer voetbalplaatjes sparen. In de filialen aan de Martinus Nijhofflaan, de Brabantse Turfmarkt, de Choorstraat en de Laan van Altena krijgen klanten bij elke 10 euro aan boodschappen een zakje met vijf voetbalplaatjes.

Zo kunnen ze alle sterren van de Eredivisie sparen. Natuurlijk is er een gloednieuw, prachtig vormgegeven verzamelalbum, dat deze keer een kijkje geeft in de kleedkamers van de Eredivisieclubs. De verzamelaars maken dit jaar voor het eerst kennis met een compleet nieuwe online voetbalplaatjeswereld. Op de website www.ah.nl/voetbalplaatjes kunnen ze een online verzamelalbum aanmaken en alle verhalen ontdekken over de spelers, hun ‘kleedkamergeheimen’ en wedstrijdrituelen. Achterop de fysieke voetbalplaatjes staat een code. Door zo’n code in het online album in te vullen verschijnt, naast het plaatje van die speler, het persoonlijke verhaal in tekst, foto of film. Door het online verzamelalbum te koppelen aan Hyves kunnen de verzamelaars bovendien in één oogopslag zien met welke vrienden ze voetbalplaatjes kunnen ruilen. “De voetbalplaatjesruilmiddag werd vorig jaar zo goed bezocht, dat we dit jaar twee keer een ruilmiddag organiseren”, zegt supermarktmanager Jan Blaak van het filiaal aan de Martinus Nijhofflaan. “De eerste ruilmiddag vindt plaats op woensdagmiddag 17 februari a.s. De laatste kans op een compleet album krijgen de verzamelaars op woensdagmiddag 3 maart a.s. De voetbalplaatjes zijn in onze winkel verkrijgbaar tot en met zondag 7 maart a.s.” Dit jaar is er één voetbalplaatje meer dan vorig jaar: de felbegeerde kampioensschaal. Bovendien worden ook nu weer drie extra voetbalplaatjes in omloop gebracht. Welke dat zijn, bepalen de voetbalfans zelf door tot en met 16 februari online hun stem uit te brengen op nieuwkomers in of transfers binnen de Eredivisie. Telefoon filiaal Martinus Nijhofflaan: (015) - 256 23 82.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12