Rijden in een Ford Ka was nog nooit zo voordelig, dus sla uw slag

Bij Ardea Auto is het, met het zithoekje van Karwei, gezellig auto’s kijken. Momenteel staat vooral de Ka in de spotlights.

DELFT – De Ka staat momenteel in de spotlights bij Ardea Auto. Ziet u wel iets in dit handige kleinere model van Ford? Dan is het zaak om nù uw slag te slaan bij het Delftse dealerbedrijf.

Voor een Ka met kenteken 2010 uit de voorraad van Ardea Auto betaalt u normaal gesproken 10.500 euro. In deze periode geldt echter een Ford-voordeel van 1.500 euro. Dat betekent dat u nu vanaf 9.000 euro al in een Ka Trend rijdt. Voor 1.000 euro meer rijdt u met een Ka Titanium. “Het gaat om een heel complete uitvoering, met onder andere een airco, een speciaal vormgegeven dashboard en mistlampen”, zegt verkoopleider Peter van der Sar. “Wie kiest voor een Ka uit onze voorraad met kenteken 2009 is zelfs nog voordeliger uit.” 

De klant koopt in dat laatste geval een nieuwe auto met de registratie op 2009. Dat is de zogenaamde Ka Delfts Edition en daar betaalt u slechts 7.995 euro voor (exclusief metallic lak en kosten rijklaar maken). Van der Sar: “Als daar ook nog slooppremie van afgaat, dan is de prijs 6.995 euro. Heel veel voordeel dus.”
De Ka staat ook centraal bij de gezamenlijke actie van Ardea Auto en bouwmarkt Karwei. In de bouwmarkt staat ter promotie een speciale zwarte Ka met witte accenten, de Black & White Edition. Omgekeerd is in de showroom van de autodealer een gezellig zitje ingericht met bankstellen en toebehoren. De meubelen zijn afkomstig van de bouwmarkt op het industrieterrein in Delfgauw. “Iedereen die bij ons een auto koopt krijgt bovendien 10 procent korting op artikelen bij Karwei”, aldus Van der Sar.
Naast al dat ‘Ka-geweld’ is er bij Ardea Auto ook veel goed nieuws over andere modellen. Over de Focus Wagon bijvoorbeeld, die in Black Edition voor 21.500 euro in de showroom staat. Deze supercomplete auto is uitgerust met onder andere navigatie, telefoon en parkeersensoren achter.


Ardea Auto
Vulcanusweg 281
Telefoon: (015) - 251 68 88
www.ardeaauto.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1