Dio drogisterij Minerva wil blijven stunten met lage prijzen

Algemeen

John van Renssen heeft Dio Minerva vorig jaar juni overgenomen.

DELFT - Dio drogisterij Minerva in de Griegstraat 277 is een echte buurtdrogist. Door op een gezellige en ontspannen manier met zijn klanten om te gaan, verkoopt eigenaar John van Renssen zijn krantjes, sigaretjes, tijdschriften en zijn brede assortiment aan drogisterijproducten aan een vaste groep klanten uit de buurt en omgeving.

“Sinds 1 juni vorig jaar heb ik het bedrijf overgenomen”, blikt van Renssen terug. “We zijn toen gaan werken aan de Dio-uitstraling. Zowel van binnenuit als van buitenaf. Ik geef een sterke folder uit met superlage prijzen, concurrerend met de grote voordeeldrogisten. Er werkt hier een gezellige en vakkundig team dat ervoor zorgt dat we op een informele manier onze klanten benaderen. Gezelligheid staat bij ons centraal. Daarnaast probeer ik klantgericht te zijn door wensen bij het ontbreken in ons assortiment te bestellen.”

Dio drogisterijMinerva maakt zijn assortiment ook zo flexibel mogelijk. Zo zijn er op dit moment veel producten te koop die handig zijn om mee te nemen op zomervakantie. Dat gaat van zonnebrandcrème tot leuke ‘vakantiegadgets’. 

De servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en lage actieprijzen zijn de speerpunten van Dio drogisterij Minerva. En de actiehonger van eigenaar Van Renssen is voorlopig nog niet gestild. Hij is namelijk op zoek naar één of meer nieuwe winkels om te kopen. “Als ik meer winkels bezit, kan ik grotere hoeveelheden producten in één keer bestellen. Daarmee zou ik mijn inkoopprijs per product flink kunnen terugbrengen, wat mij de kans biedt nog meer te stoeien met prijzen, betere acties te bedenken en mijn producten voor lagere prijzen te verkopen.”

Sinds kort zijn er ook Staatsloten verkrijgbaar bij Dio drogisterij Minerva dat hoopt u binnenkort allemaal in zijn winkel te begroeten.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12