M.W.Q. Van Baarle BV is al 35 jaar uw Marmoleumspecialist

Algemeen

M.W.Q Van Baarle BV is ook specialist in PVC-stroken: keihard, onverslijtbaar en tevens onderhoudsvriendelijk.

DELFT - Het Delftse familiebedrijf M.W.Q. Van Baarle BV aan de Buitenwatersloot 132a is 35 jaar geleden gestart als complete woninginrichting, maar dan in de A. Heinsiusstraat. Het bedrijf is begonnen door Humphrey van Baarle en twaalf jaar later kwam zijn zoon Matthias erbij. Ze hebben de zaak twintig jaar samen gerund en sinds 2009 heeft Matthias alleen de leiding.

Het bedrijf heette eerst H.H.P. Van Baarle en Zoon, maar heeft in 2009 de huidige naam gekregen. In het begin werd veel projectmatig gewerkt, maar begin jaren negentig werd Marmoleum ook zeer populair bij particulieren. Marmoleum op de vloer biedt een groot voordeel ten opzichte van tapijt. Het is namelijk veel eenvoudiger schoon te maken. Het kan wel wat hebben, is slijtvast en is makkelijker in het onderhoud. Bovendien hoeven de nieuwste Marmoleumsoorten niet meer in de was te worden gezet. Het bedrijf is zich vanaf 1993 sterk op Marmoleum gaan richten en is sinds 1997 officieel Marmoleumspecialist. Overigens blijft het bedrijf ook nog steeds projectmatig werken, enige tijd geleden is bijvoorbeeld de hele nieuwbouw van het Stanislascollege in Pijnacker van Marmoleum voorzien. 

In de gezellige kleine Marmoleumwinkel kunt u ongedwongen binnen wandelen. Vervolgens legt u uw plannen uit en kunt u zich met de in groten getale aanwezige stalen (A4 en 50x50) op kleuren oriënteren. In de winkel is het aanbod altijd up-to-date, omdat ingesprongen wordt op de nieuwste trends. “Als de keuze gemaakt is, wordt bij de klant thuis opgemeten en volgt een vrijblijvende offerte”, zegt Anne van Baarle. “Veel van onze klanten zijn er inmiddels wel achter gekomen dat je met Marmoleum veel kanten op kunt.” Momenteel zijn op het gebied van Marmoleum de effen kleuren erg in trek. Je ziet veel grijstinten en Marmoleum waarmee je bijvoorbeeld een betonnen vloer kunt suggereren. “Wij hebben ook een ruime sortering Novilon, dat zijn de vinylvloeren van Forbo”, zegt Van Baarle. “Novilon is prima geschikt voor bijvoorbeeld zolderkamers en slaapkamers. Bij deze vloersoort zie je meer variatie qua motieven en kleuren. Ook hebben wij tegenwoordig een aardig aanbod PVC-vloeren. Steeds meer fabrikanten leggen zich toe op de productie van PVC.” 

De laatste jaren zijn de PVC-stroken erg in trek gekomen. Ook hierin is M.W.Q. Van Baarle specialist. PVC-stroken zijn keihard, onverslijtbaar en ook onderhoudsvriendelijk. Dit materiaal is niet te onderscheiden van echt hout, tegels of marmer. Net zoals bij Marmoleum zijn er bij PVC-stroken diverse patronen mogelijk. In de showroom kunt u uiteenlopende voorbeelden komen bekijken. Als u uw keuze heeft gemaakt kan er een offerte worden gemaakt. De medewerkers van het bedrijf kunnen ook bij u thuis komen en ter plekke opmeten. Aan de hand van de keuze van de klant kan dan een offerte worden gemaakt. De klant hoeft pas te betalen na oplevering, geen vooruitbetaling. Klanten doen tegenwoordig vaak een aanvraag via internet en email. M.W.Q Van Baarle heeft een goede mond-tot-mond-reclame, ook buiten de stad. Als bestaande klanten gaan verhuizen, dan wordt het bedrijf vaak weer ingeschakeld. Men blijft er dus graag terug komen. Telefoon: (015) 2125333. Internet: www.vanbaarle.com. Email: vanbaarle@vanbaarle.com.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12