Afbeelding

Bij Van der Plank Tweewielers loop je snel even langs voor een reparatie

kijk op de wijk

Reinier Kielema voorziet u tijdens de Opstapdagen op 18 en 19 mei graag over de nodige informatie over elektrische fietsen.

DELFT – Van der Plank Tweewielers heeft vijf jaar geleden zijn intrek genomen in het pand aan de Papsouwselaan 135. Sindsdien zijn er veel positieve veranderingen te zien in de omgeving. De straat is geherstructureerd en er is een grote parkeergarage gekomen. In alle panden aan de Papsouwselaan zijn inmiddels weer leuke winkels gevestigd, dus dat is zeker een bezoek waard.

Van der Plank Tweewielers is een ideale zaak om snel een fiets te laten repareren. “Mensen in de buurt lopen makkelijk even langs onze werkplaats als bijvoorbeeld hun band lek is”, zegt Reinier Kielema. “Ook andere kleine reparaties kunnen snel worden uitgevoerd. Natuurlijk kunnen we ook grote reparaties uitvoeren, waarvoor even een afspraak gemaakt moet worden. Meestal zijn die binnen een dag klaar. Er zijn altijd leenfietsen beschikbaar.” Bij Van der Plank Tweewielers is deze maand een succesvolle Opstapdag voor Elektrische fietsen gehouden. Bezoekers konden zich laten informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen.

Nu zijn er bijvoorbeeld accu’s met ruim 200 kilometer actieradius, een beduidend grotere reikwijdte dan gebruikelijk. Er was een leuke aanloop met best veel serieuze kijkers. “Het was goed weer en dat is natuurlijk ook mooi meegenomen”, zegt Kielema. “Op de dag zelf hebben we al redelijk wat elektrische fietsen verkocht en in de weken erna verschenen er aardig wat mensen met belangstelling in de winkel.”

Het assortiment elektrische fietsen van Van der Plank Tweewielers bestaat uit de merken Gazelle, Batavus, Sparta, Infeneum, Saxonette en Pepper. Er is al een elektrische fiets vanaf 1.300 euro..

Net zoals in voorgaande jaren kon tijdens de opstapdag bij Van der Plank ook een zadelmeting worden gedaan. De volgende Opstapdagen voor Elektrische fietsen zijn op 18 en 19 mei. Op vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur. Telefoon: (015) 2122505. Internet: www.vdplanktweewielers.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12