Afbeelding

Eindejaars Deals, Super Auto Deals en nog veel meer bij de autobedrijven van DIGO

autonieuws

Editie: Week 50, Jaargang 22 |

Verkoopleider Peter Huizenga bij een speciale uitvoering van de Toyota Aygo, naast de stemmige winteropstelling in de showroom aan de Reinier de Graafweg.

DELFT – Met het nieuwe jaar in zicht, heeft DIGO, aan de Reinier de Graafweg en de Motorenweg, voor zijn klanten nog heel wat aantrekkelijke acties in het verschiet. Wat te denken van de Eindejaars Deals voor alle occasions, de Super Auto Deals voor alle merken nieuwe auto's en de acties op de aftersales en op nieuwe en gebruikte winterbanden.
Heel belangrijk is ook, dat u nog tot en met het einde van het jaar kunt profiteren van de gunstige BPM-regeling. Deze wordt vanaf 1 januari 2015 wat ongunstiger, maar in de hele decembermaand kunt u hier bij DIGO nog gebruik van maken. “De BPM-regeling heeft betrekking op de kleinere modellen”, legt verkoopleider Peter Huizenga uit. “De klant kan hier alleen in december nog gebruik van maken. Om hem er nog zo veel mogelijk van te laten profiteren, hebben we op drie modellen extra ingekocht. Het gaat om de Aygo, Yaris en Auris. Voor die modellen geldt tot en met het nieuwe jaar nog tot 1.080 euro BPM-voordeel. Daarnaast zijn er inruilpremies op deze modellen van 500 tot 1.000 euro.”
Voor alle occasions van dit autobedrijf gelden speciale Eindejaars Deals. Dit houdt in dat de enorme voorraad heel sterk is afgeprijsd, om ruimte te maken voor de occasions die in het nieuwe jaar gaan binnenkomen. “Wat occasions betreft streven we er naar altijd op de nummer één positie te komen van de diverse occasionzoekmachine's", gaat hij verder. “Zo zijn we altijd zeer concurrerend en is DIGO bekend in heel Nederland.”
De Super Auto Deals voor alle merken nieuwe auto's staan in de online webshop www.superautodeals.nl. Alle merken nieuwe auto’s met hoge korting zijn hier te vinden en ook de tijdelijke zeer scherpe aanbiedingen. Misschien staat uw droomauto daar ook wel tussen. Kijk en vergelijk! DIGO is in elk geval altijd voordeliger dan andere aanbieders. “Ook is de klant behalve voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, altijd op beide adressen welkom voor het onderhoud aan zijn auto. Sinds kort zijn we Vakgarage aan de Motorenweg voor alle merken auto's. Steeds meer nieuwe klanten weten ons daar te vinden, maar ook aan de Reinier de Graafweg is alle kennis en apparatuur aanwezig om alle merken auto's te repareren.”
Deze periode is natuurlijk ook weer de tijd voor de bandenwissel. Heeft u dat nog niet laten doen? Bij DIGO betaalt u altijd de beste prijs voor nieuwe of gebruikte winterbanden, zo lang de voorraad strekt. “Kom ook gewoon eens langs voor een prijsopgaaf van uw eigen auto”, besluit Huizenga.

Toyota DIGO                       Vakgarage DIGO
Reinier de Graafweg 2A      Motorenweg 25
(015) 515 00 00                   (015) 515 00 80
www.toyotadigo.nl               www.vakgaragedigodelft.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12