Verkoop uw goud en zilver nu voor een historisch hoge prijs bij Potma Edelmetaal in Den Haag!
Verkoop uw goud en zilver nu voor een historisch hoge prijs bij Potma Edelmetaal in Den Haag!

Verkoop uw goud en zilver nu voor een historisch hoge prijs bij Potma Edelmetaal!

Algemeen

DEN HAAG - Al meer dan 40 jaar vindt u in het kleinste Rijksmonument van Den Haag het familiebedrijf Potma Edelmetaal. Hier krijgen onder meer gebruikte horloges en sieraden en nieuwe kans, maar kunt u ook terecht voor de inkoop van uw goud of zilver!  

Volgens goudhandelaar René Potma is het nu het perfecte moment om je goud en zilver te verkopen: “De goudprijs heeft nog nooit zo’n hoog niveau gehaald en staat inmiddels op bijna 65.000 euro per kilo! De goudprijs is dus echt door het dak gegaan en mensen kunnen bij ons terecht voor het inleveren van hun goud.” Potma laat weten dat vrijwel alles wat van goud is ingeleverd kan worden aan de Papestraat: “Wij kopen alle gouden sieraden in. Iedereen heeft wel een doosje thuis met kapotte sieraden of sieraden die niet meer gedragen worden. Deze sieraden kunnen uiteindelijk gaan slijten en kunnen dus beter worden ingeleverd op het juiste moment. Dat moment is nu! Ook kunt u bij ons terecht voor het inleveren van bijvoorbeeld gouden munten. Dit kunnen Amerikaanse dollars zijn, maar ook Zwitserse en Franse franken. Als laatste kopen wij ook veel tandengoud in, wat een heel dankbaar product is om in te kopen.”

Zilver
Uiteraard zijn ze bij Potma ook geïnteresseerd in het inkopen van zilver: “Wij kopen ook zeker zilver in, wat ook zeker belangrijk is om te vermelden. De zilverprijs is niet zo hoog als de goudprijs, maar toch staat ook de zilverprijs al op meer dan 700 euro per kilo! Wij kopen graag servies, bestek, sieraden en ander zilver in. Ook kopen we graag zilveren munten, waaronder Juliana guldens en zilveren tientjes.”

Wilt u uw goud of zilver verkopen? Wacht dan niet en neem contact op via info@potma-edelmetaal.nl of 070-3636666. Meer informatie is te vinden op www.potma-edelmetaal.nl.